Meet Liv!

Meet Liv!

Jaja, daar is ze dan! Ons kleine vriendinnetje woont sinds een week bij ons en wat is ze al veranderd zeg. Bijzonder hoe snel die puppy’s zich kunnen aanpassen en dat ze zo leergierig zijn! Hoe zijn wij er op gekomen om een hond te nemen? Lees maar mee! 

Sinds dat Danny en ik samen zijn, hebben we afgesproken dat als we gingen samenwonen ooit, dat er dan een hond bij ons komt wonen. Ook waren we er snel over uit dat dit dan een Berner Sennen moest worden. Omdat wij eerst op een flat gingen wonen, kon deze droom niet werkelijkheid worden. Wij vonden dat dat niet fair was met zo’n grote hond. Dus werd het helaas nog even uitgesteld..

In april dit jaar, gingen wij dus over naar onze nieuwe woning. We hadden afgesproken dat we in september serieus voor een nestje gingen kijken omdat we dan beide 3 weken vakantie hebben en dan gelijk de hond goed konden opvoeden. Alleen werd dit plan even iets anders. Ik scrolde op Facebook en zag in een advertentie een nestje Berner Sennen pups voorbij komen. Brutaal stuurde ik een berichtje of ze wat meer informatie konden geven over hoe en wat, zonder dat ik nog toestemming had van mijn wederhelft hihi. Het leek allemaal goed en ze woonden bij ons in de buurt, dus diezelfde avond zaten wij bij dat nestje. Nou je raad het al, kijken is kopen. Op slag werden wij verliefd op kleine Liv. Ze was op dat moment 4 weekjes oud, dus nog mega klein.

We hadden afgesproken dat we haar met 8,5 week op gingen halen, dus de volgende weken kropen voorbij. Elke dag kregen we er meer zin in dat zij bij ons zou komen wonen. Tussendoor kregen we foto’s en mochten we nog een keer langskomen om te kijken hoe het met haar was. Elke keer zie je haar groeien.

Dus, dit is Liv. Onze kleine vriendin. Ze is nu 9,5 week oud en doet het voor haar doen onwijs goed! Over een paar weekjes praat ik jullie bij via een update hoe het met haar gaat!

Bedankt voor het lezen!

Liefs, Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?