LYNN: 9 MAANDEN OUD

LYNN: 9 MAANDEN OUD

Het einde is in zicht van de maandelijkse updates. Nog drie maanden te gaan, tot ze een dreumes is. Slik! Afgelopen maand veranderde er aardig wat aan ons dagritme, leerde Lynn nieuwe dingen en groeide ze enorm. Lees je mee? 

Ontwikkeling

Er is weer een nieuwe mijlpaal! Joepie! Iets waar ik me heel lang druk om heb gemaakt, omdat ik denk dat andere baby’s meer kunnen dan mijn baby – moet ik niet meer doen i know -, maar mijn baby kan omrollen! Ze kon al een tijdje van buik naar rug, maar van rug naar buik zat er eigenlijk nog niet echt in. Tot ze het op een ochtend ineens deed – waar ik dan weer niet bij was – en nu doet ze het continue. Ik vind het ZO leuk als ze iets nieuws leert en kan daarom ook niet wachten tot het volgende. Nu ze op haar buik ligt, ziet ze meer dingen om haar heen waar ze eigenlijk wel naar toe wil. Haar beentjes spartelen vrolijk in het rond, dus ik denk dat de volgende stap kruipen zal zijn. Ik ben benieuwd!

Dagritme 

Mijn nieuwe rubriek wordt enorm goed bezocht en ik krijg van meerdere mama’s positieve reacties dat het hen enorm helpt. Gelukkig maar, want daar doen we het uiteraard voor. Ook help ik mezelf er mee. Er kwam namelijk een tijdje geleden een dagritme online van Liv (KLIK) en zij is een paar dagen jonger dan Lynn. Ik merkte dat Lynn in de middag steeds minder sliep, waardoor ze de rest van de middag chagrijnig was, niks meer wilde en het een hele lange middag werd tot 19.00 uur. Dus wij hebben wat geschoven qua slapen en dit werkt voor nu top!

07.00 uur – 07.30 uur: Flesvoeding 180ML + twee scheppen pap. Daarna opstaan, aankleden en naar beneden.
08.00 uur – 09.00 uur: spelen in de box.
09.00 uur/09.15 uur: Fruithap met een beetje water.
09.30 uur tot 10.30 uur: Naar bed voor een dutje.
10.30 uur – 12.00 uur: Spelen of wandelen.
12.00 uur: Lunchen. Twee boterhammen en een flesvoeding 90ML.
13.00 uur tot 14.30 uur: Naar bed voor een dutje.
15.00 uur: Twee maisvingers en een flesvoeding 90ML.
15.30 uur – 17.30 uur: spelen of wandelen.
17.30 uur: warm eten.
18.30 uur: Laatste flesvoeding 180ML.
19.00 uur: Naar bed voor de nacht.

Wij zijn dus van één slaapje over gegaan naar twee en dit voelt voor nu prima. Als wij iets op de planning hebben staan, gaat dat wel gewoon door. We blijven niet speciaal thuis voor het slaapje, dus meestal doet ze dat dan in de auto of in de kinderwagen.

Ik ben benieuwd wat ons de komende maand te wachten staat. Op naar maand 10!

Bedankt voor het lezen.

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?