LYNN: 8 MAANDEN OUD

LYNN: 8 MAANDEN OUD

Alweer een maandupdate. Nog 4 maanden te gaan en dan is mijn baby geen baby meer. In de afgelopen maand zijn er aardig wat dingen veranderd qua schema en qua ontwikkeling. Lees je mee?

Ontwikkeling
Lynn vindt het heerlijk om op haar rug te liggen en zodra ik haar op haar buik leg, draait ze direct weer terug naar haar rug. Best wel apart, want mevrouw was eerst een echte buikslaper. Waarschijnlijk komt er vast straks een periode dat ze op haar buik juist weer leuker vindt, dan op haar rug. Dus dat wachten we rustig af.  In haar gezicht is ze echt geen baby meer. Ze had steeds twee kleine tandjes onder en daar zijn de afgelopen maand maar liefst 4 tanden bij gekomen. Ditmaal boven, dus het lijkt nu echt een volwassen baby met haar zes tanden 😉

Schema
Haar schema is de afgelopen maand wéér gewijzigd, maar nu juist in overleg met het consultatiebureau. Het avondeten ging er heel moeizaam in en het leek alsof ze geen trek meer had in avondeten en dat vond ik best een beetje gek omdat ze er normaal dol op was. Ik begon al aan mijzelf te twijfelen of mijn kookkunsten wel voldoende waren, maar hier moest het consultatiebureau alleen maar om lachen. Het lag waarschijnlijk aan de verdeling van ons schema en het aantal ml melk wat zij daarnaast nog kreeg. Inmiddels zijn we al een tijdje onderweg met dit schema en dit lijkt nu goed te gaan. Dus daar ben ik alleen maar blij mee..

06.30 uur – 07.00 uur: Flesvoeding 180ml + twee scheppen pap.
07.30 uur – 09.00 uur: terug in bed voor een klein ochtendslaapje.
09.30 uur: 1 stuk fruit met water.
10.00 uur – 11.30 uur: Spelen op het speelkleed, wandelen of in de box. Meestal slaapt ze rond dit tijdstip niet meer, maar heel af en toe wil ze nog wel eens in slaap vallen als we te wandelen zijn.
11.30 uur: 2 stukjes brood.
12.00 uur: Flesvoeding 90ml
12.15 uur – 15.00 uur: Naar bed voor haar middagslaapje.
15.30 uur: 2 maisvingers + flesvoeding 90ml
16.00 uur – 17.00 uur: Spelen op het speelkleed of in de box.
17.00 uur: Groentehapje.
18.00 uur: in bad/wassen en klaarmaken voor de nacht.
18.30 uur: Flesvoeding 210ml voor de nacht.
19.00 uur: Naar bed voor de nacht.

Groei
Maat 68 heeft de kledingkast verlaten en ze zit nu volop in maat 74. Dit past nu mooi qua lengte maar ook qua omvang. Maat 80 is ondertussen ook aan haar kast toegevoegd, dus langzaam zal zij daar in gaan groeien. Ze is nu ongeveer 7500 gram en 72 cm lang, wat mooi tussen de curve is voor haar leeftijd. Ik vind haar steeds groter ogen, maar misschien komt dat ook wel door haar tanden en haar haar. Want dat begint ineens ook enorm te groeien, wat mama dan weer leuk vind. Want kan niet wachten om staartjes en vlechtjes te maken 😉

Bedankt voor het lezen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?