LYNN: 6 MAANDEN OUD

LYNN: 6 MAANDEN OUD

6 maanden, een halfjaar op deze wereld. Nog een halfjaar erbij en dan is ze alweer 1 jaar. HOE dan.. Ik heb echt af en toe het idee dat mijn bevalling gisteren was. Maar dat is dus ook alweer een halfjaar geleden. De 6 maanden update hadden jullie nog van mij te goed! Lees maar mee!

De maandoverzichten bestaan eigenlijk altijd uit drie onderdelen. Namelijk de ontwikkeling, haar schema én haar groeiontwikkeling. Is er nog iets anders wat jullie willen weten wat betreft de updates, geef dat dan vooral even aan!

Ontwikkeling

Mevrouw heeft sinds kort haar stembanden ontdekt. Dit was al een enige tijd aanwezig hoor, maar nu heeft ze door hoe hard ze eigenlijk kan schreeuwen. Mevrouw vind het heerlijk om alle aandacht te krijgen en zodra ze dat niet krijgt, gaat haar keel een stukje open. Niet in huilen of krijsen hoor, maar meer in gillen – geloof dat ze dan iets duidelijk wil maken – Ze kletst de hele dag bijna de oren van je kop en voor-al in winkels vind ze het leuk om haar stem te laten horen. Zolang het maar geen krijsen of huilen is, vind ik alles prima haha. Haar eerste twee tanden zijn nu helemaal door en dat lijkt ontzettend schattig, maar ook is ze meteen geen baby meer. Ze lijkt nu twee keer zo groot dan voorheen en daar moet ik soms een beetje aan wennen. – emo moeke –

Afgelopen week heeft ze het omrollen een beetje ontdekt, ze lag al tijden op haar zij maar het laatste stukje lukte haar steeds niet en nu dus wel! Als het haar dan gelukt is, is ze helemaal trots en kan ze haar lach niet inhouden – wij dan ook niet haha –

Schema

Aan haar schema is eigenlijk de afgelopen maand niks veranderd. Ze krijgt nu iets meer groente en fruit dan voorheen, maar verder qua slapen is het eigenlijk hetzelfde. Het is nu wel vaker het geval dat ze haar hazenslaapje in de ochtend overslaat en dan lekker drie uren in de middag aantikt. Voor degenen die benieuwd zijn naar haar schema, komt ie nog een keer.

07.30 uur -08.00 uur: Aankleden en fles 1 (210ML)
09.30 uur: Fruithapje
Tot 11.30 uur: speelt zij fanatiek op het speelkleed of in de box. Soms komt het voor dat wij eens op pad zijn met de kinderwagen en dan valt ze nog wel eens in slaap.
11.30 uur: Fles 2 (210ML)
12.00 uur: naar bed voor haar middagslaapje.
15.30 uur: Fles 3 (210ML)
17.30 uur: Groentehapje
Tot 18.00 uur: speelt zij wederom op haar speelkleed of hangen we samen voor de tv (moet ook kunnen toch?)
18.00 uur – 18.30 uur: Baddersessie, omkleden en klaarmaken voor de nacht.
18.45 uur: Fles 4 (210ML)
19.00 uur: naar bed voor de nacht.

Ik merk dat dit schema voor ons beide heel goed werkt en dat wij hier beide goed op gaan. De komende maand zal het vast iets veranderen aangezien zij straks ook met ander voedsel mag gaan starten zoals brood.

Groei/kleding

Ook dit gaat door (helaas of toch niet) Ondertussen is maat 68 de perfecte maat, maar ook komt maatje 74 steeds meer om de hoek kijken..

Bedankt voor het lezen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?