LIV: UPDATE #4

LIV: UPDATE #4

Ik geef steeds aan dat de tijd voorbij vliegt met Lynn, maar met Liv is dat idem dito. De laatste update dat ik over haar schreef was met haar eerste verjaardag. Ondertussen zijn er met haar ook weer een paar mijlpalen, dus lees vooral even mee.

Zoals jullie een tijdje geleden konden lezen in mijn diary, is Liv voor de eerste keer loops geweest. Drie weken lang konden wij dagelijks dweilen, haar goed in de gaten houden met uitlaten en heel veel aandacht geven. Drie weken ongesteld (!), moet er zelf niet aan denken. Arme hond.. Maar er zit ook een goede kant aan dit verhaal, zij is namelijk enorm opgeknapt na haar eerste loopsheid. Liv kon altijd een ontzettend drukke hond zijn in groot gezelschap en eiste het liefst alle aandacht op. Maar dit is zo-veel minder geworden en daar ben ik vooral heel blij mee. Niet continue meer politie agent spelen, drinken inschenken en een baby in de gaten houden. Ook vind onze familie/vriendenkring dit ook heel fijn. Bij binnenkomst is het nog een hevige enthousiasme, maar na een paar keer aangehaald worden, geeft zij zich daarna lekker neer. Tuurlijk zijn er nog wel eens dagen dat ze voor geen meter luistert en alleen maar doet waar ze zelf zin in heeft.. Dus dat nemen we dan maar voor lief..

Ook heeft zij na één jaar tijd, weer een reünie gehad met haar liefste zusje. Toen wij 1,5 jaar geleden Liv mochten uitzoeken, hebben wij uiteraard foto’s naar de familie app gestuurd. Mijn moeder heeft daar weer een foto van doorgestuurd naar de schoonfamilie en daar waren de broer en schoonzus van de vriend van mijn moeder – lekker ingewikkeld he? Stiefvader vind ik gek ofzo – Zij zochten een tweede hond erbij en namen ook een kijkje. Zij waren ook op slag verliefd en zo verhuisde Balou met hen mee naar het zuiden van het land. Afgelopen juni vierden mijn moeder en vriend hun verjaardagen en Balou was daar ook! Uiteindelijk heb ik Liv ook opgehaald en zo konden zij elkaar weer eens ontmoeten.. Leuk dat dat was! Alsof ze elkaar al die tijd gewoon hebben gezien.. Lekker samen spelen, rennen en dollen en ondertussen zag je bij-na geen verschil. Mijn neefjes op de verjaardag vonden het maar lastig, want toen ik Liv riep, kreeg ik een opmerking dat dat Liv niet was, maar Balou.. Super leuk!

Wie is wie? 😉

Wat trouwens ook heel leuk is, is dat Balou ook ingezet word coachingstrajecten. Samen met haar grote stief-broer Bo. Lijkt dat je interessant? Kijk dan vooral even op www.bovertelt.nl óf volg ze op Instagram!

Weer even terug naar Liv.. Zoals ik eerder aangaf is zij dus nu super rustig geworden en luistert steeds beter. Wel vind ze het nog lastig om een keuze te maken tussen het baasje of een leuke kat óf andere hond. Maar daar werken we nog hard aan. Hopelijk leren we dat ooit af haha..

Bedankt voor het lezen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?