Liv | Update #2

Liv | Update #2

Onze kleine pup is niet zo klein meer. Jemig wat maakt zij ineens een groeispurt. Althans, dat zie ik nu. Iedereen zegt steeds al dat ze groter word, maar doordat ik haar elke dag zie valt het mij niet zo op. Tot nu dan, ik zie nu zelfs dat Liv geen kleine puppy meer is.

Niet dat ik dat heel erg vind hoor. Heb er juist ook wel zin in dat ze wat groter word! Zo kunnen we steeds verder gaan wandelen, zou ze beter moeten gaan luisteren en word ze misschien ook wel iets rustiger. – iets met iedereen leuk vinden en daar heel enthousiast van worden – Sinds dat de bouwvakkers hier in huis bezig geweest zijn, merken we dat ze daar niet heel blij van werd. Normaal heeft ze het hele huis voor zichzelf, maar toen hadden we de woonkamer en eetkamer afgeschermd zodat ze alleen in de woonkamer en keuken kon komen. Ze begon steeds minder te luisteren en deed net alsof ze ons niet hoorde. De puber fase is begonnen geloof ik!

Ondertussen is het weer rustig in huis en heeft Liv weer alle ruimte. Wel merken we dat ze enorm gewend is dat er nu mensen in huis zijn. Ik zit natuurlijk veel thuis, maar die bouwvakkers waren er ook 4 weken lang elke dag. Nu wij eventjes weg zijn – boodschappen doen of wat dan ook – laat ze duidelijk merken dat ze het niet zo leuk vind om alleen te zijn. Ze begint dan te blaffen en laatst begon ze zelfs de plinten van de vloer te trekken. – lang leve de camera – Dus vanaf nu moeten we weer net als in het begin, rustig aan afbouwen zodat ze steeds weer meer alleen kan zijn. Soms best lastig als ze zo is, maar ik snap het ook wel weer. Het is gewoon een enorme knuffelkont die het liefst de hele dag op je schoot zit.

Het is een fase en zo kunnen we ons vast voorbereiden op wat nog komen gaat. – hopelijk pas over 16 jaar – Verder doet ze het enorm goed en zijn we ontzettend blij met haar. Hoeveel liefde je van haar kunt krijgen, is echt onbeschrijfelijk. Elke dag komen we met een glimlach naar beneden en gaan we ook met een glimlach weer slapen. Ik zou dit gevoel voor geen goud meer willen missen.

Bedankt voor het lezen!

Liefs,
Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?