Liv | 1 jaar oud!

Liv | 1 jaar oud!

De meesten van jullie hebben dit vast op Instagram voorbij zien komen (zo niet, hoog tijd om mij te volgen.. Vind ik leuk!), maar onze puppy is officieel geen puppy meer. Liv is afgelopen zaterdag op koningsdag nog wel, 1 jaar oud geworden.. Ik vond dat het weer tijd was voor een update! 

Het afgelopen jaar is zo ontzettend snel gegaan – ik val in de herhaling, ik weet het –. Ik weet nog sinds de dag van gisteren dat we haar hebben opgehaald. Het kleine enthousiaste pluizen bolletje met een kwispelend staartje. De hele buurt was ook gelijk verliefd – nog steeds trouwens, er wordt zelfs aangebeld met de vraag of ze met Liv mogen spelen -. In 1 jaar tijd is ze van schattig pluizen bolletje veranderd naar een grote (sterke) beer.

| Hondenpuberteit |

Echt, hoe lang gaat dit nog door!? Ze is echt ontzettend lief hoor, maar soms.. Dan kan ik haar echt wel achter het behang plakken. Vooral als er visite is. Mevrouw denkt namelijk dat de visite voor haar komt en eist dan al haar aandacht op. Op een gegeven moment ben ik – en de visite- er wel klaar mee en dan moet ze op haar plaats. Heel vaak kijkt ze je dan aan en loopt ze zo weer van haar plaats. Als je er dan bij blijft staan blijft ze netjes zitten. Maar als je dan weg loopt, begint ze te blaffen om dan alsnog haar aandacht te krijgen. Het is een faaaaaaa-se.. Zo denken we maar en gaan vrolijk verder!

| Lynn |

Voor Lynn is ze echt mega lief. Toch vind ik het altijd nog spannend om ze samen te laten (als Lynn bijvoorbeeld in de box ligt), maar als ik even iets moet doen buiten of boven geeft ze geen kick. Wel is het zo dat als Lynn begint te huilen en er is even niemand, dat ze voor de box gaat zitten wachten tot er iemand komt. Echt een smelt momentje is dat.. Ook is ze dol op onze tweeling vriendjes. Die kunnen alles met haar doen, ze mogen zelfs in haar mand spelen en dan komt ze er lekker bij liggen. Kleine dierenvriend!

| 1 jaar oud |

Inmiddels is ze dus 1 jaar oud.. Ze is officieel geen puppy meer – nu nog hopen dat ze zich ook wat volwassener gaat gedragen – . Ik ben benieuwd hoe ze zich het komende jaar gaat ontwikkelen. Of ze nog veel gaat veranderen en of ze daadwerkelijk rustiger gaat worden!

Een overzichtje van het begin tot aan nu.. Wat een verschil he!? Trots op onze beer!

Bedankt voor het lezen.

 

 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?