Inrichting

Zoals ik vermelde in de tag over mijzelf, hebben Danny en ik samen een huis gekocht. Ons eerste ‘echte’ huis. We wonen nu ook al samen, maar op een huurflatje. Dus heel wat anders dan een grote mensen huis. Vroeger was ik altijd al druk met mijn slaapkamer veranderen en ombouwen, op de flat ben ik al erg bezig met interieur en in het nieuwe huis zal dit niet veranderen. Ik vind het erg mooi om meubels/accessoires in dezelfde stijl te hebben. 

Nu op de flat hebben we het vooral landelijk ingericht. We hebben zelf meubels op marktplaats opgekocht en deze gepimpt. Danny is gelukkig redelijk creatief en dat heb ik nu een beetje van hem overgenomen. We hebben een TV meubel, salontafel en bartafel van Teak hout en dat hebben we zelf landelijk gemaakt. Nu voor het nieuwe huis hebben we ook een grote Teak eettafel aan de collectie toegevoegd, deze moet nog gepimpt worden – dit gebeurd in het nieuwe huis, hij past hier niet naar boven -.  Bij de landelijke meubels hebben wij veel antraciet in huis. De bank, eetkamerstoelen en gordijnen zijn in deze kleur. Onze vloer is licht van kleur, waardoor het allemaal mooi bij elkaar past – althans dat vind ik zelf 🙂 – 1 muur hebben wij in een soort van early dew kleur, maar dan net iets donkerder. We wilden graag de early dew op de muur, maar toen liep ik tegen dit behang aan wat ik net iets mooier vond. Dus plannen gewijzigd en zijn we de muur gaan behangen in plaats van verven. Ik ben nu al erg om mij heen aan het kijken wat ik eventueel allemaal in het nieuwe huis zou willen. Ik wil graag een combinatie van landelijk met toch wel industrieel. Alleen ben ik heel benieuwd hoe ik dat het beste even kan combineren. Over de vloer en de kleuren op de muur zijn we wel uit. De vorige bewoners hebben een mooie grijze kleur op de muur en een grijze vloer. Dit houden we zo, wel voegen we een witte muur toe zodat niet alles grijs is. Qua accessoires wil ik richting het industrieel. Stiekem heb ik al redelijk veel accessoires bij elkaar gezocht, nu ben ik benieuwd of ik het wel allemaal kwijt kan in het nieuwe huis haha. Wachten duurt lang.. alle nieuwe spulletjes zitten al in verhuisdozen te wachten op de nieuwe woning. Nog even en dan kan ik alles uitstallen en dan kan ik zien of alles wel goed bij elkaar past.

Iemand die landelijk met industrieel heeft gecombineerd? Laat het dan even weten in de comments. Ben heel benieuwd hoe dat bij elkaar staat.

 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?