Inpak-stress

Inpak-stress

Het leukste van verhuizen, alle spullen inpakken, overbrengen en weer uitpakken. Althans dat vind ik, er zijn genoeg mensen die het verschrikkelijk vinden. Ik hou er van om alle spullen een nieuw plekje te geven en alles te veranderen. Maar hoe kun je het het beste aanpakken?

Toen Danny en ik gingen samenwonen, was het een stuk makkelijker om de spullen in te pakken. Zo had ik al mijn spullen op tijd in dozen gedaan en een dozen muur in mijn slaapkamer gebouwd. Steeds als ik naar Danny toe ging, nam ik al wat kleine spullen mee zodat dat later niet meer hoefde. We gebruikten toen alle spullen wat je standaard in huis gebruikt van onze ouders, dus dat hoefde niet mee.

Nu is het wel een stukje lastiger, de spullen die we toen van onze ouders gebruikten, gebruiken we nu zelf in huis. Spullen die je nog nodig bent tot de laatste dag voordat je gaat verhuizen. Daarom vind ik het ook extra moeilijk om een inschatting te maken wanneer ik onze spullen ga inpakken. – het liefste pak ik alles nu al in, zodat ik daarna nog 100 rondes door het huis kan doen om te checken – Ik ben ongeveer 4 maanden voor de tijd begonnen om de logeerkamer op te ruimen. Het logeerbed uit elkaar en de spullen die daar stonden alvast in dozen. Zo krijg je een lege kamer, die je makkelijk kunt gebruiken als opslag plaats. Ik heb een lijstje gemaakt dat ik per week een kamer ga opruimen en alvast in dozen ga doen. Zo werk ik kamer voor kamer en weet ik zeker dat ik niks vergeet. Het keukengerei, douche spullen en andere dagelijkse benodigdheden worden pas de allerlaatste dag ingepakt omdat deze het langst nodig zijn. Zo krijg ik er een klein beetje structuur in en een fijner gevoel dan dat ik alles door elkaar doe 😉

Tips voor het inpakken? Laat het even weten, misschien heb ik er wat aan!

Bedankt voor het lezen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?