IK BEN JARIG!

IK BEN JARIG!

Vandaag even een kort artikeltje online omdat wij vandaag in de feeststemming zijn. Want ik word namelijk 24 jaar vandaag! Mijn eerste verjaardag als mama.. Hoe bijzonder is dat!?

Normaal gesproken vind ik jarig zijn helemaal niet leuk. Je staat dan echt in het middelpunt en dat is iets waar ik een hekel aan heb. Iets met ongemakkelijk voelen en een kop als een tomaat krijgen. – herkenbaar? – Maar goed, vandaag vind ik het dan wel even leuk omdat het mijn eerste verjaardag is als mama..

24 kaarsjes blaas ik vandaag uit – hebben we niet in huis, maar klinkt leuk –, maar soms voel ik me echt niet zo. Ik heb altijd nog het gevoel dat ik mijn ouders hun ‘kleine’ meisje ben, het kleine zusje en ga zo maar door. Ik geloof dat dit ook altijd zo zal blijven.. Althans, ik heb nu al het gevoel dat Lynn forever mijn baby blijft. 

Vandaag ben ik lekker vrij en komt er wat familie een taartje eten. Gewoon lekker kneuterig en gezellig. Aangezien Danny een maand later dan mij jarig is, vieren wij het lekker samen voor de hele familie. Scheelt weer.

Op naar de 25!

Fijne maandag allemaal. 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?