Hoe snel kan een jaar gaan!?

Nog 3 weekjes en dan is het alweer 2018. Meestal gaan de jaren wel snel voorbij, maar dit jaar is echt extra snel voorbij gegaan. Time flies when you’re having fun zeggen ze dan, laten we dat daar dan maar bij houden. Het was een jaar met ups, downs en veel gebeurtenissen.

Het begon gelijk in het begin van het jaar, een vriendin die er achter kwam dat ze al een aardig tijdje zwanger was, even omschakelen dus. Uiteindelijk is ze bevallen in April en is de kleine niet meer weg te denken. Een andere vriendin van mij beviel in maart van een tweeling, precies op dezelfde dag dat wij afscheid namen van Danny zijn opa.. Een dag waar het leven eindigde, maar ook een dag waar 2 nieuwe levens startten.

In april kreeg ik een aanbod om één dag per week in te mogen vallen i.v.m. zwangerschapsverlof bij een huisartsenpraktijk in Heerenveen. Ik had een vast contract in Franeker bij een huisartsenpraktijk voor 1 dag in de week en daarnaast had ik mijn vaste 16uur bij de Dokterswacht. Na goed nadenken heb ik toch mijn vaste contract in Franeker opgezegd en ben ik het avontuur aangegaan bij de huisartsenpraktijk in Heerenveen. Dit was net wat makkelijker te combineren, omdat ik daarom ook op de fiets naar het werk kon. Ik heb geen spijt gehad van deze keuze, want na het invallen, heb ik nu ook een contract voor 3 dagen in de week. Heb het enorm naar mijn zin daar!

Ondanks dat we nu op een leuk plekje wonen, besloten Danny en ik in Juni toch maar te kijken voor een koopwoning. De regels voor dit jaar waren nog gunstig, dus zijn we gaan kijken wat onze mogelijkheden waren. Na een aantal bezichtigingen kregen wij wat contact met de makelaar en leerde zij ons beter kennen in wat we wel en niet wilden. –Totaal niet kritisch hoor 😉 – Geduld is een schone zaak, want uiteindelijk kwam de makelaar met een woning wat nog niet te koop stond. Dus wij waren de eersten die daar mochten kijken, ook wel een fijn idee met een woningmarkt welke aardig op de kop staat. Zo waren wij bij een andere bezichtiging geweest waarbij we onszelf maar een rondleiding hebben gegeven. De makelaar was toen nog te druk met andere mensen. Maar goed, wij hebben dus ons huis gevonden en daarom staat er in het nieuwe jaar een verhuizing te wachten.

In het laatste deel van het jaar heb ik toch besloten om te gaan beginnen met mijn eigen blog. Iets wat ik al 2 jaar lang wil gaan doen, maar me er niet toe kon zetten. Ik ben eind november begonnen met artikelen plaatsen, dit is iets wat ik met plezier doe en dat ik lekker mijn verhaal kan schrijven. Nu zijn jullie gewend dat ik elke maandag iets plaats. Ik ga het vanaf nu toch iets anders doen. Elke week komt er wel iets online, maar verdeeld. De ene week op maandag en de andere week op een dinsdag. Op de maandags blijven de artikelen staan. Op dinsdags komt er iets nieuws bij, namelijk een plog. Een plog is een photolog van wat je doet en wat je meemaakt. Dus bij deze, zo komt de indeling van mijn website eruit te zien.

Dus, nog even genieten van 2017. Over 3 weekjes alweer het nieuwe jaar, mét nieuwe voornemens én nieuwe gebeurtenissen.

Doen jullie aan goede voornemens? Laat het even weten hieronder in de comments.

 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?