Eindresultaat slaapkamer Lynn

Eindresultaat slaapkamer Lynn

Tijdens mijn zwangerschap had ik totaal geen zin om op de babykamer aan de slag te gaan. Elke inspanning was al teveel, dus we hebben het voor mijn gevoel een beetje afgeraffeld. Sinds de geboorte van Lynn vind ik het heerlijk om in haar kamer om te rommelen en nu voelt het ook echt ‘af’.

Zoals jullie kunnen zien op de twee bovenstaande foto’s, heb ik haar bedje een slag gedraaid zodat we nu aan beide kanten haar in bed kunnen leggen. Ook is de stoel verplaatst naar de andere kant van haar kamer en op de oude plaats is een daar een plant voor in de plaats gekomen. Ook hangen er nu plankjes aan de muur voor boekjes en de babyfoon.
Babykamer: Artic, Babydump
Plankjes: Ikea
Stoel: Karwei


Wij waren ook nog al die tijd op zoek naar een bijpassend vloerkleed voor haar kamer. Op een zaterdagmiddag sneupten wij wat rond in de bouwmarkten en woonwinkels zonder de gedachten voor een vloerkleed. Lopen we zo tegen dit vloerkleed aan en bedachten toen dat dit ook nog van het lijstje moest worden afgevinkt.
Vloerkleed: Jysk 

De commode is op zijn plek blijven staan. Wel zijn er wat plantjes en nieuwe posters toegevoegd. De poster op de plank kocht ik op Beurs Vrouw bij een super leuk standje. Deze heeft ook een webshop waar je nog meer leuke posters en/of verschillende kaartjes kunt bestellen. KLIK voor de link! Ook zijn de kaartjes die in de lijstjes op de wandplankjes staan van deze webshop.

De roze poster kregen wij als kraamcadeau van vrienden. Hier staat Lynn haar sterrenbeeld, geboortedatum, geboortegewicht etc. op. Enorm blij mee en de kleur matcht ook nog goed bij de rest.

En dan als laatste de nieuwe eyecatcher in haar kamer. De groeimeter die Lynn van mijn vriendinnen kreeg als kraamcadeau. Helemaal gepersonaliseerd met haar naam en haar geboortedatum. Ook matchen de kleuren van de groeimeter weer goed bij de rest van haar kamer. Een origineler cadeau had ik niet kunnen krijgen.
Als je ook graag een groeimeter wilt hebben als kraamcadeau voor iemand óf voor je eigen kindje, KLIK voor de link van de Instagram pagina.

Het muizenkrukje is door mijn lieve tante gemaakt. Zo ontzettend knap. Ook daar ben ik heel erg blij mee!

Ik ben benieuwd hoelang het duurt voordat ik het weer om wil gooien of nieuwe aanpassingen wil doen op deze kamer. Ik blijf tenslotte altijd een verander miep als het gaat om interieur. Stiekem ben ik nu al in mijn hoofd bezig met haar ‘peuter’ kamer. Maar dat zetten we eerst even aan de kant omdat wij lekker gaan genieten van deze babytijd!

Bedankt voor het lezen!

– bovenstaande dingen zijn niet gesponsord –

 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?