Dilemma | een nieuw vloerkleed

Dilemma | een nieuw vloerkleed

Een vloerkleed in huis. De één wil het wel en de ander wil het niet. Ik ben zo’n iemand die het wel graag wil omdat ik het gezellig en knus vind staan. In ons oude huis hadden wij een vloerkleed die af was. Toen ik het huis uit ging heb ik die eigenlijk van thuis mee geplunderd omdat mijn vader niet veel met vloerkleden had en ik uiteraard wel. Nu we over gingen naar het nieuwe huis, moest er ook een nieuw kleed komen. Maar waar kies je dan voor?

Dit is een klein discussiepuntje geweest thuis. Ga je voor een laag of toch hoogpolig kleed? Er zijn zo-veel verschillende kleden waar je uit kunt kiezen, niet normaal. Vriendlief wilde graag een laagpolig kleed ivm de viezigheid die er tussen blijft zitten. Daar gaf ik hem ook wel gelijk in, alleen is de keuze dan gelijk al weer minder én ik vind dat het minder mooi staat. Dus, op zoek naar een mooi laagpolig kleed. Uiteindelijk na een hele zoektocht hadden we bij de IKEA een hoogpolig kleed gevonden,- die er niet heel hoogpolig uitzag zegmaar – dus dat kon er mee door. Eindelijk, na de hele zoektocht een bijpassend kleed gevonden. Dat konden we ook weer doorstrepen op de checklist.

Maaaaar, ik blijf een vrouw he – wispelturig to the max –, ik kwam een vloerkleed tegen op Instagram die perfect – althans mijn mening – bij onze inrichting past. Printscreentje naar mijn wederhelft gestuurd, dat mijn keuze was veranderd en toch wel heel graag dit kleed wilde. Hij was alleen helaas niet zo enthousiast als ik was, in verband met dat de hoogte van het kleed. Na een paar keer zeuren, pogingen tot overhalen en heel erg lief doen, kreeg ik het niet voor elkaar. De keuze voor het kleed van de IKEA stond vast.

Na het zoveelste bezoekje aan de bouwmarkten en/of woonwinkels – heb je he, met verhuizingen –, kwamen we toevallig in de Gamma, die het kleed van Instagram verkocht. Opeens vraagt Danny aan een medewerker of ze het kleed nog op voorraad hadden. Hij zou even kijken en na eventjes wachten toch met een kleed aanzetten uit het magazijn. Daardoor konden wij ook geen nee meer zeggen 😉

Dus, met het vloerkleed van Instagram in de auto naar huis. Als een kind zo blij en achteraf vond Danny het ook een goede keuze.

Tot nu toe, zijn we nog elke dag blij met de keuze voor dit vloerkleed. Het is lekker zacht, staat gezellig en is prima te onderhouden.

Bedankt voor het lezen!

X’
Esmee

Wil je ook het vloerkleed shoppen? Klik hier!

 

– geen sponsoring, eigen initiatief. 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?