DIARY 73: ZIEKENBOEG EN 8 JAAR SAMEN!

DIARY 73: ZIEKENBOEG EN 8 JAAR SAMEN!

Leuk dat je er weer bent voor mijn diary van afgelopen week. Het was een pittig weekje. Lynn was wederom ziek (lang leve deze periode van het jaar) en ik was voor mijn gevoel heel veel van huis. Ik werkte vier dagen en had daar tussendoor ook nog wat leuke afspraken staan. Het is een hele korte diary geworden, maar kijk mee! 

Maandag

Mijn maandag-ochtend begint zo. Alles wat ik in mijn handen krijg laat ik vallen (behalve Lynn, gelukkig) en meestal word dit dan een zware dag voor mij..

Lynn en ik rijden naar het centrum om een nieuw kussen voor Liv te kopen. Haar andere kussen heeft haar bloed-ongelukjes niet helemaal overleefd en ik vind dat dat kussen ook iets te klein was voor haar. Deze kwam het beste uit de zoektocht en volgens mij is ze er heel blij mee!

Samen voor baby-tv. Beste vriendjes.

Ik heb afgelopen week foto’s uitgezocht en besteld voor in Lynn haar plakboeken. Eindelijk heb ik mijn 9 maanden boek afgerond. Nu het kraambezoek boek en een deel van het eerste jaar boek. Blijft ontzettend leuk om alles bij te houden!

Danny is in de avond naar de kapper en ik geniet even van een vrije avond. Lekker in een warm bad en daarna op de bank voor de televisie.

Dinsdag

19112011 – 19112019: Danny en ik zijn vandaag acht jaar samen. Deze foto is 7 jaar geleden gemaakt en hangt op de overloop als canvas foto. Bizar dat je in zo’n tijd zo ontzettend veranderd. Inmiddels al twee huizen verder, geregistreerd partner, een hond en de liefste Lynn. Blij dat ik mijn leven mag delen met deze fantastische man én vader.

Over tot orde van de dag. Ik was te laat met boodschappen bestellen, dus ik moest eraan geloven. Wat nu wel extra leuk was, was dat Lynn voor het eerst in het winkelwagentje zat. Wat vond ze het prachtig en zo vind mama boodschappen doen wél leuk.

Het is weer tijd voor het kinderdagverblijf. Als we aankomen, hangt deze te lieve foto op het raam. Fijn dat ze overal altijd zo vrolijk is.

Ik geniet even van mijn vrijheid en schrijf een paar stukjes weg. Ik doe een dutje op de bank – love it – en vertrek dan richting mijn werk.

Vanaf woensdag is Lynn weer ziekjes en daarom ben ik de rest van de week niet in de gelegenheid geweest om foto’s te maken. Alle aandacht ging naar het liefste meisje én naar mijn werk. De komende week zal ik weer wat meer met jullie delen, want er staan leuke dingen op de planning! Fijne (werk)week lieve mensen.

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?