DIARY 72: INTOCHT VAN SINTERKLAAS

DIARY 72: INTOCHT VAN SINTERKLAAS

Afgelopen week was een vreemd weekje. Lynn was ziek waardoor we aardig wat gebroken nachten beleefden. Aan het einde van de week was ze gelukkig weer iets fitter en daardoor konden wij toch nog even naar de intocht van Sinterklaas zoals vele van jullie hebben gedaan. Kijk je mee naar mijn week? 

Maandag

In mijn vorige diary gaf ik aan dat wij met het weekendje weg, het eerste paardrijbroekje voor Lynn hadden gekocht. Volgens mij is ze er blij mee.

Afgelopen weekend was het niet helemaal Lynn haar weekend. Ze werd wat snotterig wat resulteerde in gebroken nachten. Net nu ik weg ben.. Dus lekker met een kleedje op de bank vandaag.

Dinsdag

Een dag zonder foto’s. Lekker de hele dag hangen op de bank, knuffelen en spelen op het speelkleed.

Woensdag

Op woensdagochtend gaan wij toch even langs de huisarts voor een check. Ons onderbuikgevoel was toch juist, een oorontsteking. Met antibiotica weer richting huis en weer lekker verder met chillen. Liv neemt het er ook van.

Donderdag

Ik maak foto’s met haar nieuwe pieten muts. Dit lieve pietje is al zo opgeknapt door 1 dag antibiotica. Fijn dat dit haar kan helpen.

Ik maak eten voor vanavond. Ik heb een avonddienst op de planning staan en Danny is ook laat thuis.

Vrijdag

Na een paar gebroken nachten, hebben wij weer een heerlijk nachtje gedraaid. Even wakker worden in het grote bed.

We wandelen naar mijn schoonmoeder om daar een bakje te doen. Fijn dat je er zo even heen kunt wandelen.

Lynn is in de middag op de opvang en ik waag me aan de voortuin. Zo-veel bladeren. Hier moet verandering in komen. Met gezelschap van Liv lekker vegen en opruimen. In de avond werk ik weer een avonddienst tot 22.30 uur en duik daarna gelijk mijn bed in.

Zaterdag

We zijn vroeg op pad, want wij gaan in de ochtend shoppen met z’n drietjes. In de middag zijn we bij de intocht van Sinterklaas. Niet dat Lynn dit snapt, maar vooral mama en oma vonden dit leuk om te doen. Dus samen met mijn schoonmoeder, Danny en Lynn naar het centrum.

De eerste zwarte pieten zijn gearriveerd. Lynn volgt ze helemaal.

Ook de pakjesboot word gevolgd. Leuk dat ze het vond!

Ik had dit totaal niet verwacht, maar mevrouw gaf geen kick. Ze vond het heerlijk om naar de mensen te kijken en te dansen op de muziek. Kleine pretletter.

Voor Sinterklaas en zwarte Piet had ze geen aandacht maar voor de kindjes erom heen wel.

Daarna opgegeven. Slaap pietje.

Na de intocht wandelen we naar mijn schoonmoeder voor warme chocomelk en speculaas. We blijven stampot eten en maken er nog een gezellige middag en avond van.

Zondag

In de ochtend werk ik een dienst tot 12.30 uur en daarna gaan wij lekker een blok om. Het weer is daar perfect voor.

En daarna kruipen wij op de bank en komen daar niet meer van af. Snackjes, laptop en VT wonen op de buis. Een echte fijne zondag!

Aankomende week word een druk weekje, dus tussendoor probeer ik alles weer vast te leggen op foto’s. Fijne (werk)week allemaal! 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?