DIARY 71: NIEUWE FASE EN JUMPING MAASTRICHT

DIARY 71: NIEUWE FASE EN JUMPING MAASTRICHT

We begonnen de week met bijkletssessies, het bedje én de box gingen een stand omlaag, Lynn ging officieel naar de opvang en wij kochten Lynn haar eerste echte paardrijbroekje. Kijk je mee!? 

Maandag

We zijn de week begonnen zonder foto’s. Op maandagochtend reden wij naar een vriendinnetje om gezellig bij te kletsen en gingen daarna door naar mijn vader om daar ook even bij te kletsen. Een gezellige dag dus, maar helaas zonder foto’s 😉

Dinsdag

Wij genieten van mijn laatste vrije dag en blijven door het weer lekker de hele dag binnen. Ik probeer wat nieuwe foto’s te maken van deze pretletter hier, wat de laatste tijd niet meer van harte gaat. Mevrouw kan welgeteld 1 seconde stilzitten, maar gelukkig komt er dan wel een mooie lach tevoorschijn.

Nieuwe fase! Ik appte een foto door naar mijn vader omdat ik haar bedje omlaag heb verplaatst. Madame draait nu ook continue in haar bedje en dan kunnen we haar beter voor zijn, dan dat ze ineens staat en bijvoorbeeld over de rand valt. Zo kan opa weer met een gerust hart slapen en mama uiteraard ook.

Deze ook maar gelijk. Dan hebben we alles voor de komende tijd weer gehad.

Het weer is nog steeds ruk, dus wij doen verder vrij weinig. Liv en Lynn kijken daarom maar samen naar de Teletubbies.

Woensdag

We zijn er vroeg bij vandaag en staan voor 09.00 uur al bij de PostNL locatie om een pakketje af te leveren. Deze slimme moeder is haar portemonnee vergeten, dus we kunnen een keer extra heen en weer lopen. Goed begin van de dag!

Samen lunchen. Lynn aan twee broodjes en mama aan twee wraps gevuld met Philadelphia, kipfilet, sla en komkommer. Na de lunch breng ik Lynn naar het kinderdagverblijf en ga ik een rondje door het huis.

Na het rondje huishouden is het quality time samen met deze vriendin. Heerlijk blok om met dit mooie weer, zonder kinderwagen en even alle aandacht voor haar. Wat genoot ze daar van haha. Ik heb dus 6 dagen vrij gehad en daar kwam helaas vandaag een einde aan. Er stond een avonddienst op de planning tot 00.00 uur en die viel toch iets zwaarder dan gedacht. Het is ook een gek weekje zo. Danny met zijn nieuwe baan, Lynn voor het eerst echt naar de opvang en dan na 6 dagen moet je weer even in het ritme komen zeg maar.

Donderdag

Het weer is wederom niet al te fijn, dus dit werd weer een dagje binnen spenderen. Ik kan hier zo van genieten he.. Lynn ligt lekker te spelen en Liv houdt de wacht. Je kon echt merken dat Liv het toch wel een beetje vreemd vond dat Lynn gistermiddag niet thuis was. Ze was nu niet bij haar weg te krijgen.. Liefjes!

De hele dag heb ik het super koud, dus er staat een fijne maaltijd op de planning. Onder het genot van een warme chocomelk bereid ik het avondeten voor. Lekker genieten van de stamppot periode. Ik ben er dol op!

Vrijdag

Op vrijdagochtend gaan wij naar een vriendin en haar zoontjes en kletsen daar gezellig bij.

Vrijmibo. Icetea’tje erin en klaarmaken voor een nachtdienst. Ik werk van 00.00 – 07.00 uur en duik daarna gelijk mijn bed in.

Zaterdag

Rond 14.00 uur zijn mijn vriendinnen bij mij en dan rijden wij richting Maastricht. Daar is het jaarlijkse JIM (Jumping Indoor Maastricht). Mijn vriendinnen en ik kennen elkaar van de pony tijd, dus wij waren ongeveer een jaar of 10. ZO gezellig dat we dit dan doen. Gezegend met deze drie meiden!

We komen aan in het bed en breakfast. Het ziet er onwijs mooi uit en zeker goed geregeld!

Onze spullen zijn geïnstalleerd en daarna vertrekken wij richting Maastricht. Bij een leuk, Grieks tapas restaurantje schuiven wij aan. Daarna rijden wij door naar de Evenementenhal om een springrubriek te volgen.

Lieverds!

Zondag

De volgende ochtend slapen wij lekker uit en verkennen daarna het centrum van Maastricht (mét licht). We hadden alleen niet super veel tijd, omdat het volgende rubriek in de Evenementenhal alweer op de planning stond. Maar toch konden we snel nog een paar winkels meepakken.

Ik zag deze winterjas voor Lynnie en laat hem uiteindelijk toch hangen. Iets waar ik nu een beetje spijt van heb…

We zijn weer in de evenementenhal voor twee springrubrieken. Wat een fantastische sport is dit toch met uiteindelijk een Nederlander als winnaar.

Als afsluiter nemen we dit broekje mee voor Lynn. Haar eerste echte paardrijbroekje. Ik hoop ZO dat ze dit leuk gaat vinden – en haar suikertantes ook -. 

Zo, dit was ‘m voor deze week! Ik kwam er niet eerder aan toe om de diary af te maken. Dus vandaar dit tijdstippie. Ik hoop dat jullie hem weer leuk vonden en laat graag volgende week weer nieuwe foto’s aan jullie zien. Fijne (werk)week allemaal! 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?