DIARY 70: DATE NIGHT, SHOPPEN EN WERKEN

DIARY 70: DATE NIGHT, SHOPPEN EN WERKEN

Wij hadden eindelijk weer eens een date samen, ik werkte twee diensten, gingen te shoppen en nog veel meer. Kijk je weer mee naar mijn afgelopen week? 

WOENSDAG

We beginnen de diary op woensdag. De afgelopen twee dagen heb ik vrij weinig interessants gedaan, dus niks vast gelegd. Op woensdag gaan wij lekker samen uiteten bij van der Valk. Oma past op ons lieve vriendinnetje, zodat wij ook weer eens tijd samen hebben. Zo fijn!

Heer-lijk.

Hier dus.

Nadat wij ons helemaal vol gegeten hebben, rijden wij door naar de bioscoop. F*ck de liefde staat op het programma. Ik ben dol op Nederlandse films en gelukkig gaat Danny daar altijd in mee.

DONDERDAG

Zoals ik eerder vertelde, heeft ze het omrollen helemaal ontdekt. Nu ook voor het eerst in haar ledikant. Best gek wakker worden zo, haha.

Ik krijg de kriebels om het huis weer wat aan te passen en te verschuiven, dus ik verplaats Liv haar kussen naar waar hij nu ligt. Samen voor Teletubbies.

Vrouwtje, ik ben zoooo zielig. Deze is alweer twee weken loops. Hopelijk gaan we nu de laatste week in. Voor ons beter, maar voor haar ook..

VRIJDAG

De vriezer begon aardig leeg te raken, dus daar moest verandering in komen. 4 pannen op het vuur en drie lagen in de stoomkoker.

Lynn kan weer 3 weken vooruit. Ze eet steeds meer met de pot mee, maar soms is het handig om iets achter de hand te hebben als het niet zo goed uitkomt.

Om 17.00 uur begint mijn dienst. Ik ben 4 dagen vrij geweest, dus het is ook wel weer fijn om naar het werk te gaan. Vooral als de snoeppot opnieuw gevuld is.

ZATERDAG

Ik ben vrij! We zouden vandaag gaan winkelen, maar dat liep net even anders. We reden namelijk een aardig stukkie, om een auto te bekijken. Dinsdag komt mijn nieuwe auto! I’m so happy…

Na het auto-avontuur, gaan we nog een rondje door het centrum.

Papa is aan het passen. Wij wachten.

Mijn schoonouders komen in de avond gezellig langs en spelen twee potjes Keezen. Ontzettend gezellig.

ZONDAG

Na een hele gezellige avond, was ik vanochtend weer vroeg van de partij. Ik had een dagdienst van 08.00 – 15.00 uur. Na mijn dagdienst gingen wij op verjaardag bij ons nichtje.

Het was wat een vreemde, drukke week. Aankomende week gaat Lynn voor het eerst naar de opvang, halen we mijn nieuwe auto op en heb ik twee diensten op de planning staan.

Fijne (werk) week lieve mensen.

 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?