DIARY 69: INHAALSLAG BLOG, ME TIME EN HERFSTWEER

DIARY 69: INHAALSLAG BLOG, ME TIME EN HERFSTWEER

Ik was een paar avonden alleen thuis, maakte daardoor een inhaalslag met mijn blog, we moesten weer naar het consultatiebureau en we sloten de week af met een herfstwandeling. Kijk je mee? 

Maandag

We beginnen de week met een rondje door het centrum. De luiers zijn bijna op en dat komt eigenlijk goed uit. Bij de Kruidvat hebben ze 4 pakken voor €40,-, dus deze moesten even ingekocht worden.

En dat ziet er zo uit. Wandelend naar huis en proberen de kinderwagen stabiel te houden. Geen succes, dus ik raad het je niet aan 😉

Dit notitieboekje kocht ik bij de Hema voor mee naar het kinderdagverblijf. Geen idee of het nodig is, maar mij leek het leuk dat ze kunnen bijhouden hoe het gaat.

Lynn ligt op bed en ik bereid vast het avondeten voor. Maandag is een soort van ovenschaal dag geworden en vandaag is het een zuurkool-ovenschotel.

Danny is een avond weg, dus ik heb het rijk voor mij alleen. Ik loop weer iets achter met mijn blog door mijn herfstdip, dus ik besluit deze week een inhaalslag te maken.

Ik schrijf een paar artikelen, mail een paar dames die een invullijst hebben ingevuld voor het dagritme en daarna zet ik lekker het bad aan. Even relaxen voordat ik op bed ga.

Dinsdag

Ik voer de hele dag vrij weinig uit. Het is buiten shit weer, dus een rondje lopen zit er ook niet in. In de avond werk ik een gezellige dienst tot 00.00 uur en duik daarna lekker mijn bed in. Het was een niet foto-waardige dag vandaag.

Woensdag

Ik heb een dag vrij met mijn twee liefdes. Deze twee zijn echt onafscheidelijk. Zo lief om te zien.

In de vorige maandupdate schreef ik nog dat het omrollen niet van harte ging, maar deze heeft het uitgevonden hoor. Het is nu dagelijks vaste prik en ook begint ze rondjes om haar as te draaien. Ik vind dit zo leuk!

In de avond is Danny weer weg en geniet ik van alle rust. Ik heb voor het eerst in de avond deze gordijnen dicht – normaal altijd het rolgordijn – maar vind dit best wel heel gezellig staan! Ik schrijf een paar stukjes voor de site en ga niet te laat slapen, want de herfstdip is nog steeds aanwezig helaas.

Donderdag

Om 08.00 uur staan wij hier op de stoep. De 9 maandelijkse controle staat op de planning en mevrouw is weer helemaal goedgekeurd. Na het bezoek aan het consultatiebureau drinken wij een bakje thee bij mijn lieve vriendinnetje en vriendjes en de rest van de dag voeren wij vrij weinig uit. Ik werk het huishouden bij, hang nog wat dingen op zolder op, dus dat kan ik ook afvinken van mijn lijstje.

Vrijdag

Het weer vandaag is niet al te best, dus wij blijven lekker binnen. Als Lynn in bed ligt voor haar middagslaapje, maak ik vast een salade om mee te nemen naar het werk. Ik had daar nog een halve Avocado van over en maak nog wat eitjes. Lekkere lunch!

Zaterdag

Het zou vandaag niet zulk lekker weer worden, maar uiteindelijk werd dat het wel. We wandelen een rondje met z’n vieren.

Om 15.30 uur mag ik weer aan het werk. Ik had deze zak M&M’s gelukkig in mijn tas, want ik was mijn avondeten EN portemonnee vergeten.. Oeps.

Zondag

We maken wederom een lekkere wandeling. Het weer is perfect en Liv vindt het helemaal geweldig.

Knappie! <3

Ik werk ’s avonds nog een dienst van 18.30-00.00 uur en na die dienst ben ik heerlijk 4 dagen vrij. De komende week heb ik allemaal leuke dingen op de planning, dus dat zien jullie volgende week!

Bedank voor het lezen.

 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?