DIARY 68: VERJAARDAG, VRIJ WEEKEND EN BINGO

DIARY 68: VERJAARDAG, VRIJ WEEKEND EN BINGO

De herfst dip wordt minder, ik werkte drie diensten, mijn schoonmoeder vierde haar verjaardag en we gingen naar de bingo. Ik heb weer een fotodagboek voor jullie klaar staan. Kijk je mee? 

Maandag

Als Lynn en ik beneden komen, treffen we Liv zo aan. Totaal geen zin om van haar plaats af te komen. Op maandagochtend snap ik dat.

Sinds kort gaat Lynn in de ochtend ook weer even naar boven voor een klein slaapje. Ik dacht dat het wel ‘even’ zo zonder slaapzak kon. Maar dan haalt ze dit soort capriolen uit. Snel weer naar boven om haar een slaapzak aan te doen 😉

Zodra ze slaapt, dweil ik beneden en plof ik daarna lekker op de bank. Ook wel lekker dat ik in de ochtend ook even mijn handen vrij heb. Blije baby en blije mama.

De vloer is droog, dus ik kan mij weer verplaatsen. De was bleef er even bij afgelopen week, zoals meerdere dingen in het huishouden, dus ik moest weer even bijwerken. Was vouwen vind ik zo verschrikkelijk he..

Dinsdag

Het is officieel herfst met dit shit weer, maar tussen de buien door maken wij een snel rondje. We proberen elke dag wel even een frisse neus te halen, maar afgelopen week was dat bijna niet haalbaar. De rest van de dag spelen wij lekker binnen, maak ik het huis netjes en komt in de avond een vriendin langs.

Woensdag

Op woensdagmorgen zijn wij vroeg van de partij. Rond 09.00 uur wandelen wij samen naar mijn schoonzus, nichtje en neefje voor een bakje thee. De kindjes even spelen en de mama’s even bijkletsen. De tijd vliegt voorbij en als ik een alarm krijg voor een bui, wandelen wij snel weer naar huis.

In de middag komt mijn moeder een kopje thee drinken en toen kwam te sprake wat het avondeten zou worden. Ik app haar later deze foto door omdat dit altijd werd gemaakt door mijn tante.

Donderdag 

Ik app Danny deze foto door. Ze is toch om op te eten? Alleen nog even iets meer haar kweken tot het speldje echt kan blijven zitten..

Ik had het helemaal bedacht. Als Lynn wakker wordt van haar middagslaapje, gaan wij samen thee drinken. Speciaal voor ‘baby’ thee naar de supermarkt gelopen, maar dit werd niet helemaal gewaardeerd. Na 1 slok en een paar nep hoestjes, liet ze duidelijk merken dat ze dit niet hoefde.. Hopelijk komt dat nog.

Vrijdag

Het is een rustige ochtend zo met een slapend kind en een slapende hond. Ik wacht tot mijn vriendinnetje langs komt voor een bakje thee. Na een gezellige ochtend/middag met haar, maak ik mij klaar voor een avonddienst. De laatste voor deze week!

Zaterdag

Ook deze dag starten wij vroeg. Om 09.30 uur zijn wij bij mijn beppe en doen daar een rondje centrum.

Mijn lieve ‘kleine’ broertje geniet er zo van om met zijn nichtje te zijn. Vind ik zo lief!

We nemen dit mee voor thuis en lunchen daar gezellig met zijn drieën.

Als ik thuis ben van mijn beppe, slaapt Lynn twee uurtjes en dan gaan wij richting de verjaardag van mijn schoonmoeder. Ik blijf daar ongeveer 1,5 uur en rijd daarna richting mijn moeder. Mijn moeder heeft sinds twee weken gezinsuitbreiding. Super klein vergeleken met Liv 😉

We verzamelen daar met mijn zus en schoonzus en rijden dan richting het centrum om een hapje te eten. Mijn favoriete restaurant op dit moment.

En als wij zijn uitgegeten, wandelen wij naar de Walrus voor de halfjaarlijkse bingo. Iets wat wij een halfjaar geleden ontdekt hebben en wat enorm gezellig is om heen te gaan. We winnen helaas niks, maar hebben wel een super leuke avond. Uiteindelijk ben ik om 01.30 uur thuis en duik dan gelijk mijn bed in.

Zondag

Een dag zonder foto’s. Deze moeder hier is helemaal kapot van afgelopen nacht. Iets met niet tegen weinig slaap kunnen 😉 We hebben lekker de hele dag samen zonder verplichtingen. Mijn schoonmoeder en de oma van Danny kwamen nog een bakje doen, wat heel gezellig was, ik ruimde de slaapkamers op en wij sloten de dag af met lekkere snacks en undercover in Nederland.

Zo, dit was mijn week. De komende week werk ik een aantal diensten en staat er weer een bezoekje aan het consultatiebureau op de planning. Tot volgende week! 

 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?