DIARY 67: HERFSTDIP, TUIN WINTERKLAAR EN CHILLEN

DIARY 67: HERFSTDIP, TUIN WINTERKLAAR EN CHILLEN

Afgelopen week was een rustige/vermoeiende week. Ik had enorm last van mijn nachtdienst en/of herfstdip, dus ik bracht voornamelijk op de bank door. Ook wel eens lekker, maar toch levert dat saaie foto’s op 😉 Aan het eind van de week werd het ietsje beter en gingen wij wat leuke dingen doen. Kijk je mee? 

Maandag

We beginnen de maandag gezellig met ons vriendje Joas en zijn mama. Deze twee zijn zo ontzettend lief voor elkaar! Kan niet wachten tot Lynn straks wat groter is en dat ze lekker samen kunnen spelen.

Terwijl de mama’s aan het kletsen zijn, ligt Lynn lekker te spelen op haar speelkleed (op haar rug), maar als ik op sta zie ik ineens dat ze van de rug naar de buik gerold is!! Zo trots!

In de middag gaat Lynn lekker slapen en bereid ik vast het avondeten voor. Maandagavonden zijn voor ovenschotels, dus dat is makkelijk voorbereiden.

Na het werk van Danny rijden wij weer eens naar de Lidl. Weekboodschappen it is. Omdat wij dan weinig tijd hebben, is het makkelijk dat het eten alvast klaarstaat. Op maandagavond is ook mijn sportavond, dus daar gaan we zonder smoesjes weer heen.

Dinsdag

Een rustige dag zonder foto’s. Wij gingen in de ochtend naar het intake gesprek van het kinderdagverblijf – hier later meer over – en daarna speelden wij lekker thuis. Lynn kan niet meer zonder toezicht spelen 😉

Woensdag

Ik heb nog steeds enorm last van mijn nachtdienst afgelopen weekend, dus wij beginnen deze ochtend wederom rustig. Mevrouw hier begint de ochtend met ochtendgymnastiek. Aapje.

Het is ontzettend lekker weer, dus wij gaan een stuk wandelen met Liv.

Nog even gezellig samen spelen. Lieverds! En dan lekker naar bed. De middag breng ik lekker op de bank door.

Ein-de-lijk weer eens dit. Lynn ligt lekker vroeg in bed en de man heeft een nieuw spel. Dus een avondje voor mij alleen. Ik bedenk ondertussen weer allemaal plannen hoe ik het in huis wil hebben.. Vertel voorlopig nog maar niks aan de husband, hij ziet me aankomen..

Donderdag

Wij kijken samen de nieuwe vlog van EliseJoanne. Ik word altijd zo blij van haar enthousiasme!

En daarna besloot ik om het huis op te ruimen. Ik schoot nieuwe foto’s van ons interieur en kon het niet laten om deze draak ook weer eens te fotograferen. Zij denkt in ieder geval het zelfde als mij geloof ik.. *moeeehoeeee*

Vrijdag

Ik ben iets productiever geworden dan de voorgaande dagen en maak de laatste dingen van de zolder af. Alle ‘rotzooi’ is geordend achter de schuine kant en de zolder is weer een toonbare logeerkamer. Blij met het eindresultaat.

Zaterdag

Het is zaterdag en na lange tijd spreken wij weer eens af met mijn schoonouders. We wandelen een rondje door het centrum en bij een tussenstop nemen we dit. Lekker een warme chocomelk met een stukje oranjekoek. Love it!

Het weer is ontzettend lekker, dus ik krijg ipv herfstkriebels, lentekriebels.. Maar helaas, dat zit er voorlopig nog niet in. We gaan de hele middag aan de slag in de tuin, zodat deze klaar is voor de winter.

Zodra onze kleine vriendin weer wakker is, maken we een rondje bij onze favoriete winkels. Na een rondje bij de Kwantum, Leenbakker en Jysk komen wij zonder (grote) buit weer thuis. Het enige wat we kochten was een wolkenkussen voor Lynn. Ik was daar al een tijdje naar opzoek, als decoratie, maar kon er niet voor slagen. Nu dus wel!

Ik werk een halve nachtdienst van zaterdag op zondag en zondagavond mag ik om 18.30 uur weer aan de bak. Op naar de komende week, met een roostervrij weekend, bingo en een verjaardag. Tot volgende week!

 

 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?