DIARY 66: WINKELEN, VEEL BINNEN EN NAAR DE IKEA

DIARY 66: WINKELEN, VEEL BINNEN EN NAAR DE IKEA

Het is officieel herfst. Aan de ene kant vind ik het heerlijk, lekker met een dekentje en kaarsjes op de bank. Maar aan de andere kant vind ik het ook maar weer koud en triest. Tussen de buien door gingen wij shoppen, maar we bleven voornamelijk veel binnen. Kijk je mee? 

Maandag 

We beginnen de maandagochtend met een bijklets-sessie met mijn vriendinnetje. Ze neemt als verassing dit voor me mee. Te lief!

Ondertussen begin ik mij hier echt aan te storen. Het zal wel bij de tijd van het jaar horen, maar dit monster verliest zo-veel haar. Kan elk uur wel met de stofzuiger achter haar aanlopen. Maar zoveel mogelijk naar buiten, dan zou het minder moeten worden (volgens internet)..

De rest van de dag blijven wij lekker binnen. Ik ben nog steeds niet fit, dus cancel mijn afspraakje met de sportschool. We kijken een film en hangen lekker op de bank. Deze hier zit ook in de chill-modus.. Beetje vreemde houding wel..

Dinsdag

Wederom een dag met pokke weer. Tussen de buien door snel een rondje met Liv en daarna weer lekker binnen spelen. In de avond werk ik een avonddienst tot 22.30 uur.

Woensdag

De woensdagochtend zijn wij vroeg van de partij. We gaan een dagje winkelen met mijn moeder, zus en schoonzus.

Van winkelen word je moe..

Even een breakie. Ik heb iets met carpaccio he? Dat is ondertussen wel duidelijk geloof ik..

Na het shoppen komen mijn broertje en schoonzusje langs voor een maaltijd en een spelletje. We hebben een super gezellige avond en de tijd vliegt voorbij.

Donderdag

Het is weer tijd voor de maandelijkse foto. Het word steeds lastiger en mevrouw vindt het kaartje te interessant om recht vast te houden. Deze foto’s zijn het uiteindelijk niet geworden voor deze blog, maar wel leuk voor in het archief!

In de middag maak ik weer een voorraadje voor Lynn. Voor het eerst wat rijst en groenten, dit gaat er ondertussen steeds beter in.

En daarna werk ik mijn blog bij. Eigenlijk ben ik super moe, maar ik zet mij daar overheen en tik aardig wat. Fijn om weer bij te zijn.

In de avond heb ik wederom een dienst op de planning staan tot 22.30 uur. We worden beloond met dit lekkere ijsje omdat het de dag van de triagist is. Lief dat er aan ons gedacht word!

Vrijdag

Gisteren kwam het er niet van om naar de supermarkt te gaan, dus vandaag gaan we wel. Tussen de buien door, ingepakt en wel.

De rest van de dag spelen wij lekker binnen en Lynn vindt haar babygym weer helemaal geweldig. Kiekeboe!

Zaterdag

Het weer is dramatisch vandaag, maar ik heb een date met mijn vader. We gaan namelijk samen naar de Ikea. Helemaal leuk!

Tussenstop. Dit prinsessengebakje is ZO lekker en kost maar €1,00 – no spon 😉 –

Als wij klaar zijn bij de Ikea, doen wij nog een rondje bij de Decathlon. Eerst even een flesje in de auto.. Had beter bij de Ikea gekund, maar goed we passen ons gewoon aan 😉

Na een hele gezellig dag met mijn vader, duik ik om 19.00 uur mijn bed in om alvast wat te slapen. Ik heb namelijk sinds lange tijd weer een nachtdienst en gelukkig gaat dat me redelijk goed af. Ik werk van 00.00 uur tot 07.00 uur en ga dan met een bloedgang richting huis, slapen!

Zondag

Ik slaap uit tot 13.00 uur en daarna waag ik me hier aan. Dit boekenrekje stond eigenlijk op haar eerste verjaardagslijstje, maar ik kon het niet laten om hem te laten liggen.

Aan het eind van de dag komt Danny ook weer thuis en leggen dan samen het nieuwe vloerkleed op zijn plaats. We bestellen wat eten en komen de rest van de avond niet meer van de bank af. Zo’n nachtdienst hakt er dan wel aardig in..

Aankomende week ben ik 4 dagen vrij, staan er gezellige afspraken op de planning en wil ik proberen de zolder weer wat op te knappen (bakken achter de schotten, logeerkamer toonbaar maken etc.) Fijne week lieve mensen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?