DIARY 65: OPRUIMEN, ZIEK ZIJN EN ROMMELMARKT

DIARY 65: OPRUIMEN, ZIEK ZIJN EN ROMMELMARKT

Goede maandag-morgen allemaal. Leuk dat je er weer bent voor mijn wekelijkse foto album. Afgelopen week was een rustige week. Lynn werd voor het eerst ziek, daarna was ik aan de beurt en aan het eind van de week stonden wij met wat overgebleven spullen op de rommelmarkt. Kijk maar mee! 

MAANDAG

We hebben nieuwe-oude (jaar op zolder gelegen en nu weer helemaal fris en fruitig in de woonkamer) kussentjes op de bank en dat vindt deze hier helemaal geweldig. De kussentjes voelen zacht aan, dus mevrouw heeft ze continue in de handen. Sinds kort vindt ze kiekeboe ook super leuk, dus dan doet ze zelf het kussen over haar hoofd en dan moet ik hem eraf trekken. Leuk begin van de week toch!?

Terwijl Lynn lekker speelt, waag ik mij hier aan. Dit is iets wat ik nog trouw 1x per week doe. Dagelijks gaan de flessen in de vaatwasser, dus dan hoeft het uitkoken niet meer elke dag. Wel vind ik het zo fris om dat in ieder geval nog 1x per week te doen.

Normaal gesproken bestel ik onze boodschappen altijd online. Maar door de vakantie is dat er niet van gekomen. Samen een rondje weekboodschappen doen en bij binnenkomst heb ik gelijk alweer door waarom ik het ook al weer online bestel. Ik heb zo’n hekel aan die drukte en dat iedereen zich met de karren overal doorheen wurmt..

Bij thuiskomst proberen we het broodje nog even te rekken dus plaats ik haar eventjes voor de televisie. Geloof dat ze mij interessanter vond..

Als Lynn in bed ligt voor haar middag slaapje, trek ik de hele kledingkast leeg. Ik zoek uit wat ik wil houden en wat weg kan en splits mijn kleding in winter/zomer. De zomergarderobe kan richting zolder en de wintergarderobe kan richting de kast.

Als ik dan beneden kom, tref ik Liv zo aan. Zou dit een lekkere houding zijn? Dit beest wordt met de dag gekker haha.

Normaal gesproken ben ik niet zo’n keukenprinses en vind het ook vreselijk om te moeten koken. Maar aangezien ik de site van Lekker&Simpel heb ontdekt, wil ik toch even wat dingen proberen. Deze spinazie-ovenschotel is super goed gelukt en dat smaakt zeker naar meer.

Sportschoen op je beeldscherm. Een beeld wat je al heel lang niet van mij hebt gezien. Het was een wonder dat ik de weg naar de sportschool nog wist.

DINSDAG

Heerlijk opstarten samen. Lynn een lekkere fles en ik kan dan even rustig wakker worden.

Wij maken er een rustig dagje van. Lynn speelt lekker fanatiek en tijdens haar middagslaapje geniet ik van mijn lunch.

Na de lunch ga ik eens goed zitten voor het artikel van afgelopen vrijdag. Marissa van lifeofamomaholic.nl, stelde mij 10 vragen. Nog niet gelezen? Hier moet je zijn!

De enige avond in de week dat ik thuis ben. Dus die besteden we dan goed. Samen een potje scrabble, toch moet ik hier beter in worden. Steeds verliezen kan ik niet zo goed tegen.

WOENSDAG
 

Na ongeveer 6 onderbrekingen in de nacht, starten wij langzaam de dag op. Lynn is voor het eerst ziek en daar had ze vannacht erg last van. Even chillen in het grote bed, maar mevrouw denkt daar anders over. ” ik draai me nog even om hoor ”

Na een rustig ochtendje, met heel veel knuffels, breng ik haar naar bed voor een middag slaapje. Mevrouw kan gelukkig weer wat lachen en vindt het altijd heerlijk om op bed te gaan. – nu nog wel – 

Maar als ik haar daarna van bed haal, is het toch 360 graden omgedraaid. Ineens heeft ze koorts en wil ze helemaal niks meer. Gelukkig valt ze in de draagzak in slaap zodat ze weer even tot rust kan komen.

Lynn ligt lekker te slapen en ik stap in de auto richting Franeker. De opening van de feestweek daar staat op het programma. Even quality time samen met mijn lieve vader.

Het werd geopend met een soort toneelstuk en live muziek. Elk jaar verzinnen ze weer wat leuks.

DONDERDAG

Pyjama dag. Even met de camera proberen weer wat nieuwe foto’s te schieten van het huis.

” Ik wil ook op de foto ”

VRIJDAG

Helaas is Lynn nog niet helemaal fit en heeft mij ondertussen ook aan gestoken. Ik maak er wederom een rustige dag van en als Lynn ligt te slapen, maak ik me toch nog even nuttig. De rommelmarkt spullen gaan vast naar beneden zodat ze vanavond nog in de auto gestopt kunnen worden. Rond 16.30 uur rijd ik richting mijn werk om een avond te werken tot 22.30 uur.

ZATERDAG 

Ooooh ja je ziet het goed. Op de klok staat 03.53 uur. Mijn wekker ging om 03.45 uur, wat niet heel fijn is na een werkavond. Ik doe geen enkele minuut mijn ogen dicht, omdat de verkoudheid zo erg is geworden. Dus op karakter dan maar.

Hoe overleef ik een rommelmarkt pakket. Lekkere dingen en paracetamol.

Om 04.15 uur sta ik voor het huis van mijn vriendinnetje. Bepakt en bezakt gaan wij richting Franeker om met mijn moeder en zus op de jaarmarkt te staan. Andere mensen blij maken met de spullen die wij niet meer gebruiken.

Om 05.30 uur zitten wij gereed en kunnen we wachten tot de mensen langs komen. Na een lange drukke dag, viel het een klein beetje tegen. Maar, dat mag de pret niet drukken.

ZONDAG

De man is van huis en zelfs dan staat er voetbal op. Ik ben na gisteren nog steeds gesloopt en kom eigenlijk de bank niet echt af. Terwijl het zulk mooi weer is.

Ik val in slaap en merk echt dat zo’n dag van gisteren er aardig goed in hakt. De hele dag ontzettend sloom en nergens zin in hebben.

Maar als dan mijn kleine vriendin wakker wordt, maken we een uitzondering. Lekker even naar buiten en wat is dat fijn zeg!

Lekker gek doen samen. ZOveel liefde voor haar.

’s Avonds genieten wij van het laatste warme avondje dit jaar. Lekker onder de overkapping voor Postcode Loterij Miljoenenjacht, de laptop voor het maken van deze diary én de houtkachel staat aan. Perfect dus. Ondertussen ben ik nog steeds super moe van gisteren, dus na Miljoenenjacht ga ik linea recta naar bed.

Bedankt voor het lezen.

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?