DIARY 64: VAKANTIE, ANDRÉ HAZES EN VAREN

DIARY 64: VAKANTIE, ANDRÉ HAZES EN VAREN

Hoi lieve mensen. Leuk dat jullie er weer zijn voor een nieuwe diary. Onze vakantie is inmiddels voorbij, dus wij zijn sinds vandaag weer in het normale ‘ritme’. Afgelopen week hebben wij een heerlijke week gehad. We gingen shoppen in Bataviastad, ik had een soort van meet en greet met André Hazes en sloten de week af met een boottochtje. Kijk je mee? 

MAANDAG

Het is maandagochtend en wij worden gezellig met z’n drieën in bed wakker. Na een lange chill sessie, vonden we het tijd om aan te kleden. Deze knapperd is weer klaar voor de dag.

Lekker spelen op het speelkleed en vooral veel met de vingers in de mond. Ach, dat mag als je 4 tanden tegelijk krijgt…

Zodra Lynn op bed ligt voor haar middag slaapje, beginnen wij aan ons eerste klusje van het to do lijstje. Het schuurtje is één grote bende en daar komt vandaag verandering in. We gooien enorm veel rotzooi weg en ruimen alles netjes op in bakken. Na een middag hard werken, hebben wij weer een ruim schuurtje waar we de fietsen weer normaal kwijt kunnen.

Als wij net klaar zijn, wordt deze vriendin hier weer wakker. Na haar fles, blijft ze nog heerlijk zo bij mij chillen. Lang geleden dat ze zo rustig is blijven stil zitten..

DINSDAG

We treffen het helaas niet met het weer en besluiten toch nog een dagje op pad te gaan. Vandaag staat Bataviastad op de planning, maar daar vinden we niet echt dingen wat we zoeken. Uiteraard slagen we (veel te) goed voor Lynn bij de Tumble ’n dry, dus moeders is daar wel blij mee. Op naar Almere voor de volgende stop..

Shop shop shop.. Uiteindelijk  scoren we daar ook niks en blijft het alleen bij de buit van Lynn.

Knuffelsessie met deze vrolijkerd. Ondanks het ‘klote’ koude weer, maakt zij elke dag vrolijk.

Deze hier heeft een lekker warm bad gehad en is klaar voor de nacht in haar lekkere slaapzak.

Quality time met de husband. Spelletjesavond! We zitten er weer helemaal in. Zo leuk én gezellig!

WOENSDAG

Het weer is nóg erger dan gisteren, dus wij blijven lekker de hele dag binnen. We ronden binnen de laatste klusjes af en daar ben ik dan weer heel blij mee.

En aangezien het nog steeds rotweer is, zetten wij onze spelletjesavonden weer voort. Scrabble! Ik dacht dat ik dit echt super saai vond, maar eigenlijk vond ik het wel heel erg leuk. Wel met simpele woorden uiteraard.

DONDERDAG

JA! Je ziet het goed.. Op de foto met deze held. Al tijden ben ik fan van hem en er was bij RADIONL een winactie. Ik heb mij opgegeven en uiteindelijk ook nog eens gewonnen. Eerst kregen wij een live optreden van ongeveer een uur en daarna mochten we met hem op de foto. Deze kan ik maar weer van mijn Bucketlist afvinken he!?

Ik mocht één extra persoon meenemen en dat werd mijn moeder. Zij is ook fan en daarom vond ik het super leuk om dit samen te doen. Maar ook was mijn broertje aanwezig. Hij werkt bij RADIONL, dus gelijk heb ik zijn werkplek ook kunnen zien. Super leuk!

Bij thuiskomst helpt Danny mij nog even met het maken van foto’s voor mijn review over de Dyson stofzuiger. 

Voor het slapen gaan altijd hetzelfde riedeltje. Vooral heel veel knuffelen..

Hoe gek kun je zijn op iemand. Mijn mini-me.

VRIJDAG

Het weer wordt gelukkig wat beter en daar maken wij even goed gebruik van.

En ook in de voortuin. Het onkruid moet helaas altijd bij gehouden worden.. Rot klusje..

ZATERDAG

Na een dag hard werken in de tuin, maken wij nog even goed gebruik van de laatste vakantiedag. Spontaan een rondje door het centrum, vind ik altijd zo gezellig.

Tussenstop bij de bakker Bart, ontbijt voor papa en mama en Lynn een lekker knijpfruitje.

 

En om 15.30 uur zit mijn vakantie er op. Ik mag weer aan de bak en draai een dienst tot 22.00 uur. Even inkomen, maar daarna is het ook wel weer fijn om aan het werk te zijn.

ZONDAG

Aangezien het vandaag super mooi weer zou worden, hadden wij een tochtje met de boot afgesproken met mijn moeder en haar vriend. Het weer viel alleen enorm tegen, maar zo’n eerste keer op de boot is toch wel indrukwekkend.

Lekker warm binnen liggen op het grote bed, in de hoop dat ze even een middag slaapje deed.

Maar dat werd hem helaas niet, want mevrouw vond alles veel te interessant. Love deze foto..

Dit vriendinnetje is er ook bij. Helaas viel het weer dus enorm tegen, maar dat mocht de pret niet drukken. Wij hebben een heerlijke middag op het water gehad. We reden op tijd weer terug naar huis en zet deze diary snel in elkaar. Ik heb vanavond nog een achterwacht op mijn werk, dus dat is altijd even spannend of ik gebeld word of niet. Dus voor nu sluit ik deze diary af en kijk wat de avond brengt. Of een avondje op de bank óf een avondje aan het werk.

Bedankt voor het lezen en heel graag tot volgende week!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?