DIARY 62: WILDLANDS

DIARY 62: WILDLANDS

Een hele goede maandagmorgen allemaal! Leuk dat je er weer bent voor mijn wekelijkse diary. Gisteren was het jaarlijkse uitje met mijn schoonfamilie en dit keer gingen wij naar Wildlands. Voor het eerst als ”gezin”. Het weer was fantastisch en het park ook! Ik heb foto’s voor jullie.. Kijken jullie mee? 

Nel pantervel op je beeldscherm! We gaan naar een dierentuin en doen aan.. Juist een panter jurk..

Toen ik uiteindelijk door had dat er een foto gemaakt werd. Ook maar even lachen in de camera.

Familie pinguïn.

Mijn allerliefste vriendinnetje vermaakt zich ontzettend. Ze vind alles ontzettend interessant en zelfs de loslopende apen werden helemaal gevolgd.

Samen naar de giraffes kijken. Als ik naar deze foto kijk, besef ik echt dat mijn mooiste droom is uitgekomen. Samen met mijn kleine meisje naar de dierentuin. Ik vind mama zijn zooo leuk!

Danny gaat op safari en ik blijf bij Lynn. Leek mij niet heel handig om met haar in de vrachtwagen te gaan. Dus wij gingen voor een lekker broodje.

Lieve beestjes. Volgens mij hebben ze een prima leven in deze dierentuin!

Danny zijn familie is ook aanwezig 😉 Grapje schat.

Zeehondjes!

Ijsberen! Ik vond dit best wel bizar om te zien. Op een of andere manier kan ik het niet helemaal plaatsen dat beren kunnen zwemmen. Of ben ik dan gek!?

Liefste liefde. Zo gek op jou. – lekker kleurtje ook – 

Vrolijke Frans is ook weer van de partij! Dit is haar gezicht als ze beestjes ziet. Kind van haar moeder..

Een rondje op de boot vond ik wel kunnen. Lekker bij papa op schoot en naar alles en iedereen lachen.

We sluiten de dag af met een lekkere maaltijd en rijden rond 19.30 uur naar huis. Als wij om 20.30 uur ongeveer thuis aangekomen zijn, springen we onder de douche, ruimen we alles op en brengen wij Lynnie naar bed. Onvoorstelbaar dat ze zelfs onder de douche nog energie voor 10 heeft. Ik denk dat ze vandaag totaal 1,5 uur heeft geslapen, maar dat liet ze helemaal niet merken. Trots op ons kleine vriendinnetje! Op naar meer familie uitjes.

Ik hoop dat jullie ‘m leuk vonden. Heel graag tot volgende week!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?