DIARY 61: NAAR BEPPE, NAAR HARDERWIJK EN NAAR AMERSFOORT

DIARY 61: NAAR BEPPE, NAAR HARDERWIJK EN NAAR AMERSFOORT

Goedemorgen deze maandagmorgen. De nieuwe (warme) week is weer van start gegaan en dat betekent dat er weer een foto overzicht klaar staat van de afgelopen week. Wij waren redelijk vaak op pad samen en genoten daar ontzettend van. Zo gingen we een dagje naar mijn beppe, naar een vriendinnetje in Harderwijk én sloten de week fijn af met onze lieve vrienden in Amersfoort. Kijk je mee?

MAANDAG

We beginnen de week met een bezoekje aan de katten. Vrienden van ons zijn op vakantie en wij mogen op de katten passen. Ondertussen zijn ze aan het eten, dus wij chillen hem even samen met kiekeboe spelletjes.

De rest van de dag voeren wij vrij weinig uit, want voor moeders staat er een avonddienst op de planning. Tussendoor even een gezonde hap en daarna weer door.

DINSDAG

Deze pretletter was iets eerder wakker dan ik op de planning had staan. Dus maar even mee naar de badkamer, zodat mama kan douchen.

Mijn broertje en ik waren van plan om even een bakje thee te doen bij onze beppe. Lynn vermaakt haar prima met haar speelgoed en daar heb je dan geen kind aan.

Wandelingetje naar het centrum. Mijn ”kleine” broertje is niet meer zo klein.. Trotse oom!

Lekker lunchen met beppe. Zo ontzettend gezellig!

En daarna komen de fotoboeken van zolder. Rechts ben ik (1 mnd oud) en iedereen die ik de foto laat zien, zegt gelijk dat ze Lynn er in zien.. Ik zelf vind dat zo moeilijk om te zien, maar nu met deze twee foto’s naast elkaar, vind ik het stiekem ook wel een beetje.

Na 4 avonddiensten, vind ik het heel fijn om even niks te hebben. Het bad vol en even offline. Heerlijk!

WOENSDAG

Een rustige dag zonder foto’s! Ook wel eens fijn..

DONDERDAG

Mevrouwtje pretletter is weer wakker. Goedemorgen schatje! Zo leuk om haar uit bed te halen.

Even rustig opstarten voor baby tv.

En in de middag rijden wij naar een vriendinnetje en vriendje van Lynn om gezellig bij te kletsen. Ook doen wij een rondje door het centrum en wandelen daarna even naar de boulevard. Wist niet dat Harderwijk zo mooi was!

VRIJDAG

Weer eens een dagje thuis! Dit popje kreeg ze van haar oma bij de geboorte en ik vond het nu wel leuk om haar daar eens kennis mee te laten maken. Gelijk de handjes in de mond.. Alles op willen eten haha

Mijn bestelde speelkleed van Ali Express is binnen! Blij meee!

De kindjes volgens mij ook.. Smelt momentje!

Als Lynn lekker ligt te slapen, besluit ik haar kledingkast uit te zoeken. Maatje 50 t/m 62 en een paar dingen 68 kunnen de kast uit. Wat groeit ze enorm hard én wat een kleren heeft ze..

Ijsje delen met Liv!

ZATERDAG

Wederom een dag zonder foto’s (zijn jullie niet gewend van mij hé!?), maar dit keer door de drukte. Ik werkte een (extra) dienst van 08.00-12.00 uur, waren van 14.30 – 17.00 uur op verjaardag 1 en van 18.00 – 22.00 uur op verjaardag twee.

ZONDAG

We zijn met z’n drieën naar Amersfoort afgereisd en genieten daar met onze lieve vrienden van het lekkere zonnetje. Even wat quality time..

Niet zonder taartjes natuurlijk..

Deze hier vermaakt haar ook prima! Boekje lezen, belletjes blazen en vooral aandacht trekken van anderen.

Na het taartje, wandelen wij een rondje door het centrum waar ik uiteindelijk goed slaag voor deze mevrouw. Wederom vind ze alles prima en kijkt haar ogen uit.

Flesje tussendoor! Daar word je uiteindelijk moe van omdat je normaal gesproken slaapt op dit tijdstip. Na het flesje nog even een powernappie..

En daarna weer door! Nog even lekker barbecueën en daarna weer lekker naar huis.

Waar dit monster ons enthousiast stond op te wachten. Ondertussen komen er allemaal luchtballonnen over ons huis heen. Liv kijkt haar ogen uit..

Zo, dit was ‘m dan voor deze week! De komende week zal een rustig weekje worden qua afspraken. Wel moet ik 4 diensten draaien en tussendoor gaan we lekker genieten van de zon. Wat zijn jullie plannen voor komende week!?

Fijne (werk)week lieve mensen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?