DIARY 60: THE BIRTHPOSTER, SCHUIVEN IN HUIS EN EEN LIEF CADEAUTJE!

DIARY 60: THE BIRTHPOSTER, SCHUIVEN IN HUIS EN EEN LIEF CADEAUTJE!

Goedemorgen allemaal! Leuk dat jullie er weer zijn voor een nieuwe diary. Afgelopen week was een fijne week (volgens mij val ik in herhaling, maar goed). Ik kreeg mijn bestelde cadeautje binnen, werkte een paar diensten en we hadden even wat quality time. Het aantal foto’s is wel eens beter geweest, maar voor deze week moeten jullie het even hier mee doen.. Kijk je mee?

MAANDAG 

Een gezonde start van de week! Lynn besluit lekker uit te slapen dus ik kan ongestoord mijzelf aankleden, opmaken en ontbijten. Wat een luxe!

Mijn lieve vriendinnetje komt langs om bij te kletsen en koffie te drinken. Beide krijgen we ontzettend veel zin in een broodje carpaccio. Ze rijd naar de supermarkt en haalt twee van deze lekkere exemplaren op.

Eigenlijk heb ik een dikke to do lijst vandaag, maar ik heb nergens zin in. We besluiten samen een spelletje te doen en Lynn ligt ondertussen lekker te slapen.

Mijn nieuwe jurk komt binnen en daar ben ik ZO blij mee! Even snel passen boven mijn sport outfit. Mooie combinatie toch!?

Na een lesje steps, heb ik dit wel verdiend. Gelijk de calorieën er weer bij..

DINSDAG

Tada! Het nieuwe pronkstuk voor in huis. Deze stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, dus ik gaf hem aan mezelf als verlaat verjaardagscadeau. Zo ontzettend blij mee!

Deze muppet valt in de wipper in slaap..

Dus ik besluit snel het eten voor vanavond klaar te maken. Ik heb een avonddienst op de planning, dus dan is dit lekker makkelijk om weer op te warmen.

Deze meid ligt in bed voor haar middagdutje. Helemaal gek op haar knuffel.. Kijk nou hoe lief ze ligt te slapen!

En ik tik ondertussen wat stukjes voor de site. Ik loop qua planning een beetje achter, dus ik probeer het deze week weer op de rit te krijgen. Na een fanatieke middag tikken, ga ik naar mijn werk voor een avonddienst tot 00.00 uur. Ontzettend gezellige dienst gehad met mijn lieve collega’s. Ik ben echt blij met ze!

WOENSDAG

Wantttt.. Van één collega krijgt iedereen na de dienst een mooi/lief armbandje. Deze kreeg ik met de tekst ”mem”. Volgens mij is hij goedgekeurd door Lynn..

Na een ochtend werkoverleg haal ik mijn grote vriendin weer op bij mijn lieve schoonzus. Zo fijn dat ze daar terecht kan, als ik even ”krap” zit. Na haar middagdutje wandelen wij nog even snel een rondje door het centrum samen.

’s Avonds houd ik mij bezig met het verwerken van een scholing. Even het gevoel van terug in de schoolbanken.

DONDERDAG

Ik sta vandaag tegelijk met Danny op (om 05.30u) en besluit het huishouden te gaan doen voordat Lynn wakker word. Gelukkig heb ik goede hulp.. Na twee uren poetsen, wasjes draaien en vouwen ben ik klaar en net op die tijd word Lynn wakker. Timing!

Even voor een bakje thee naar mijn lieve vriendin. Lynn vind het wel even prima en valt lekker in slaap op de bank.

En dan hang ik mijn nieuwe eyecatcher op! De birthposter! Stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en nu besloot ik gewoon om hem te kopen als cadeautje voor mijzelf..

Gelijk een nieuw hoekje gecreëerd. Liv en Lynn hebben van plek geruild..

Na een dagje schuiven en in huis bezig zijn geweest, wandel ik naar mijn schoonzus voor een drankje en voor een schoonheidsbehandeling. Even mijn wenkbrauwen bij ‘snoeien’.

VRIJDAG

Even mee naar zolder zodat mama een wasje op kan hangen. Mevrouw heeft gelijk weer iets gevonden om mee te spelen. Dat tongetje ook.. Heeft ze toch nog iets van mij..

En daarna een loopje naar de supermarkt. Lekker chillen in haar nieuwe wagen. Ze vind het ontzettend leuk om alles te kunnen bekijken. In de middag maak ik vast avondeten voor mij en mijn schoonouders. Zij komen een avondje op Lynn passen omdat ik moet werken en Danny personeelsfeest heeft. Super fijn dat dat zo kan!

ZATERDAG

Als wij wakker worden maken we ons klaar voor een rondje centrum. Even met z’n drieën ontbijten en een rondje shoppen. Wat eigenlijk niet de bedoeling was, maar juist dan loop je tegen leuke dingen aan he!

Lynn op bed, papa op pad en mama even op de bank met dit. Lekker!!

Ik heb een dienst van 15.30 – 22.30 u en in mijn pauze eet ik deze salade. Duidelijke foto ook..

ZONDAG 

We beginnen de dag gezellig met z’n viertjes. Vind ik zo fijn!

Nieuwe hapjes voor in de vriezer! En ondertussen chillen wij even lekker de hele middag. Een dag dat niks moet, alles mag. Nouja tot 18.00 uur, want om 18.30 uur begint mijn dienst tot 00.00 uur.

Bedankt voor het lezen!

Hoe was jullie week?

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?