DIARY 59: EERSTE KEER ZWEMMEN EN DE VAKANTIE IS VOORBIJ

DIARY 59: EERSTE KEER ZWEMMEN EN DE VAKANTIE IS VOORBIJ

Hoi allemaal! Leuk dat je er weer bent voor mijn wekelijkse diary. Van afgelopen week hebben jullie al een heel deel kunnen zien in de eerdere diary, maar nu volgt de rest van de week! Kijk mee!

DONDERDAG

Om 09.00 uur zit ik bij de nagelstyliste en zijn mijn nagels voor de komende tijd weer toonbaar. Voor nu een fris zomers kleurtje!

Daarna pik ik Danny en Lynn op van huis en rijden wij door naar het zwembad. We gaan voor de eerste keer zwemmen met Lynn. In het begin vond ze het allemaal nog wat spannend, maar later ging ze lekker relaxen.

Spelen met papa! Mijn liefdes.

Als we weer thuis zijn, is Lynn helemaal kapot. Ze slaapt de hele middag en dan heb ik even tijd voor dit soort dingen. Ombouw van de wagen.. – huilen –

En voor dit! Liv haar mand weer even netjes maken met de nieuwe schuurmachine. Blij mee!


Als Lynn wakker is, testen we de nieuwe wagen. Mevrouw vind het helemaal geweldig en kijkt lekker om zich heen.

Na een ‘vermoeiende’ dag, nog even achter de laptop om mijn Terschelling diary in elkaar te zetten. Wel onder het genot van mijn nieuwe favoriete ijs..

VRIJDAG

Wij genieten nog even van onze twee dagen samen en beginnen de dag met een ontbijtje bij de Hema. Ik vind dat trouwens echt super chill, want voor 2 hele euro’s heb je een prima ontbijt!

En daarna een rondje centrum. We laten alvast pasfoto’s maken voor haar ID kaart. De foto voor haar ID kaart is ontzettend serieus en daarna mocht ze nog even lachen. Pretbekkie.

Nog een rondje supermarkt en dan valt mevrouw in slaap. Kan prima zo in de nieuwe wagen!

Mijn cadeautje komt binnen! Zoooo blij mee, volgende week laat ik hem aan jullie zien!

Alles mag op vrijdag.. Toch!?

ZATERDAG

Het is 06.30 uur en ik zit op de fiets naar mijn werk. De vakantie is voorbij en we mogen weer aan de bak.

Ik werk van 07.00-12.30 uur en daarna ben ik te vinden in het stadion van sc Heerenveen. Mijn vader en ik helpen jaarlijks op de open dag. Vader en dochter uitje!

Na een super koude middag spring ik onder de douche en daarna is het knuffeltijd met deze!

ZONDAG

Ik werk een dienst van 08.00-15.00 uur en daarna gaan wij op verjaardag bij een vriendinnetje! Lynn heeft voor het eerst haar nieuwe schoentjes aan, panter ofcourse!

Dit was ‘m voor deze week! De komende week ben ik veel aan het werk, probeer ik het huishouden weer op te pakken en wil ik de inrichting iets veranderen. Ik laat het jullie volgende week weer zien in een nieuwe diary. Fijne (werk) week allemaal!

 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?