DIARY 58: TERSCHELLING MET LYNN EN BEPPE

DIARY 58: TERSCHELLING MET LYNN EN BEPPE

Goedemorgen deze vrijdagmorgen! Onze mini vakantie zit er helaas alweer op. Zoals ik aangaf in mijn vorige diary, zijn Lynn en ik samen met mijn beppe – oma – een paar dagen naar Terschelling geweest. Het was even een klus op zich, maar uiteindelijk hebben we ontzettend genoten. Kijk je mee!? 

ZONDAG

We zitten er al tijden tegen aan te hikken om de kinderwagen om te bouwen. Lynn is er eigenlijk te groot voor, maar voor nu vind ik het nog wel even handig. Lynn in de drager en mijn bagage in de wagen.

Deze mevrouw heeft door dat er iets gaat gebeuren. Zij gaat een paar dagen uit logeren bij mijn moeder en haar vriend omdat Danny ook een paar dagen van huis is met zijn vrienden.

Klaar om te gaan! Beppe is er ook, maar zij gaat via een andere ingang de boot op omdat zij haar fiets mee heeft. Kan allemaal prima zo he!

Na een bootreis van 2 uur én een busreis, zijn wij aangekomen op de camping. Kleine Lynn deed het ontzettend goed en heeft de hele rit geen kick gegeven. Tijd om het gehuurde campingbedje in elkaar te zetten. Ik heb daar al-tijd ruzie mee..

Uiteindelijk toch gelukt! Na een paar rondjes camping met een huilende baby, valt ze eindelijk in slaap. Iets teveel indrukken vandaag denk ik..

En wij maken er een gezellig avondje van! Rummikub it is!

MAANDAG

Mijn gehuurde fiets word bezorgd op de camping! Vet goede service. Ik installeer hem voordat we gaan vertrekken..

Snuitje er in en fietsen maar. Kijk dat koppie!

Hele combinatie wel, het waait enorm hard dus het is even wennen met zo’n dikke bak voorop de fiets. Vooral als je geen fietser bent..

LOVE U! Ze geniet hier zo van, lekker om haar heen kijken en naar iedereen lachen.

Rondje winkels! Ook altijd leuk op Terschelling.

En deze vind ik in de sale! Foto’tje voor de baas en hij keurt ze gelukkig goed. Blij mee!

Lynn krijgt van beppe een zeehond omdat het haar eerste keer Terschelling is. In deze fase gaat alles in haar mond, ook de nieuwe zeehond. Hij is gelijk goed gekeurd, want ze speelt er continue mee.

DINSDAG 

Mijn nieuwe favoriete plek van Terschelling. Mijn overleden pake – opa – ging hier altijd met zijn bootje het wad op om te vissen. Twee maanden geleden hebben wij hier zijn zout oplosbare urn in het water gezet zodat hij voor altijd op zijn favoriete plek zou blijven. Ik krijg opnieuw de tranen in mijn ogen, want ik mis hem echt ontzettend.

Samen met mijn kleine vriendin uitkijkend over het water.. Wat had ik graag gewild dat hij haar had ontmoet, wat zou hij ook dol op haar geweest zijn.. Hopelijk kijkt hij vanaf boven mee en is hij trots op hoe wij het met zijn allen doen.

Na Lynn haar middag slaapje – ja ook op vakantie gaat dat door – wandelen wij naar de hoogste duin van Terschelling. In de verte zie je het ‘lion king’ boompje en daar moeten wij zijn. Het is heerlijk weer en de draagzak is wederom op dit moment een uitkomst.

Loooove dit uitzicht. Je ziet bijna het hele eiland en dat is zó mooi!

Mijn vriendinnetje er ook bij!

En beppe is er ook. Ik vind het zo bijzonder om dit samen met haar en Lynn te mogen én kunnen doen.. Deze foto’s zijn goud waard en komen zeker in een speciaal plakboek!

En met mama! Met beppe is veel leuker heb ik ondertussen gemerkt. Dol op haar oer-beppe en mama is dan maar mama.. zeg maar!?

Na de stevige wandeling hebben wij zin in een ijsje. Ik wandel met Lynn naar de ijswinkel en haal daar twee cornetto’s.

Na het avond eten besluit ik om beppe even te helpen met het onkruid, aangezien pake dat altijd deed. Na een avond flink ploeteren is het terras weer schoon en voorlopig onkruid vrij!

WOENSDAG

En dan wil ik het ook goed doen. De grasmaaier erbij en beppe kan voorlopig lekker genieten bij de caravan.

Laatste wandeling samen. Dit keer in de kinderwagen. Had ik beter niet kunnen doen met die fijne zandweggetjes, maar Lynn heeft ondanks dat heerlijk even geslapen.

Uitzichtje hoor!

Nadat we alle gehuurde spullen weer hebben ingeleverd, stappen Lynn en ik samen op de boot richting de vaste wal. Best spannend zo samen op een overvolle boot, maar mevrouw heeft zich super lief gedragen. Ze vond alles wederom enorm interessant en genoot van de aandacht die ze kreeg. Papa stond de popelen op de haven, want na een week heeft hij ons stiekem wel een beetje gemist. En wij hem uiteraard ook!

HERENIGD! Kijk die blije koppies. Mijn allerliefsten! We sluiten de mini vakantie af bij een pizzaria en rijden daarna lekker naar huis. De spullen uitpakken, wasjes draaien en lekker op de bank.

Dit was mijn mini vakantie in foto’s. We hebben een ontzettend heerlijke week gehad en zijn mijn lieve beppe enorm dankbaar dat dit zo allemaal kon. Nu zijn Danny en ik nog twee dagen samen vrij en dan begint het werkleven weer. De laatste foto’s van deze week zien jullie maandag in een nieuwe diary!

Fijn weekend alvast!

Bedankt voor het lezen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?