DIARY 56: MOOI WEER, DE TUIN IS AF EN LEKKER NAAR BUITEN

DIARY 56: MOOI WEER, DE TUIN IS AF EN LEKKER NAAR BUITEN

Goedemorgen allemaal! Wat leuk dat je er weer bent voor een nieuwe diary. Afgelopen week was een fijne week. We hadden enorm mooi weer, we konden project tuin afvinken, ontdekten Lynn haar eerste tandje en hadden lieve vrienden over de vloer! Ik schoot weer verschillende plaatjes voor jullie, dus kijk mee! 

MAANDAG

We beginnen de maandag met een standaard ding. Namelijk de weekboodschappen, dit keer zijn we weer bij de jumbo omdat we hier lekker lopend heen kunnen.

Na een rondje supermarkt gaan we met deze poedel op pad. Het is nu al ontzettend warm en dat merk je gelijk aan Liv. Ze is een stuk slomer dan normaal..

Maar wederom is ze ontzettend lief. Na haar loopsheid is ze een stuk rustiger geworden en daar ben ik ZO blij mee!

Buiten lunchen! Favoriete plek op dit moment.

En daarna lekker met de beentjes omhoog. Kort daarna, val ik als een blok in slaap en word uiteindelijk wakker van Lynn haar gebrabbel op de babyfoon.

We maken ons klaar en zodra papa thuis is van het werk rijden wij door naar Ranzijn. We hadden afgelopen weekend een cadeaubon gekregen, dus dat moest gelijk uitgegeven worden. Blij met zulke cadeautjes.

We zijn goed geslaagd met een paar zakken potgrond, wat nieuwe potten voor buiten, plantjes voor Lynn haar speelhuisje én een nieuwe kamerplant!

DINSDAG

De nieuwe kamerplant moet een plekje hebben, dus ik ben de hele ochtend bezig met meubels schuiven. Omdat wij een mega bank hebben, kunnen wij niet een andere inrichting dan dit. Dus het tv meubel een stuk opzij en daar past de nieuwe plant mooi tussen.

We gaan weer een blokje om. Dit keer een korter rondje omdat het nóg warmer is dan gisteren. Een beetje om Livvie denken..

En als Lynn lekker ligt te slapen, verplaats ik mij weer naar mijn favoriete plek met de folders.

Ijsje der bie!

Mevrouw heeft er niet zoveel zin in vandaag, wat ik enorm snap. Het is veel te warm in huis, dus ik verplaats haar lekker naar het campingbedje. Vliegengordijn erover en klaar is kees.

WOENSDAG

Woensdag is huishouddag, dus daar houd ik me ook aan. Weer of geen weer! De waterkoker en het koffiezetapparaat moeten ontkalkt worden, dus daar begin ik mee. Uiteindelijk rond een uur of 2 heb ik het hele huis schoon en dat voelt ontzettend goed.

Na haar middagslaapje weer een blokje om met Liv. Ze word echt groot he!?

En dan komen onze lieve vrienden langs. Afgelopen weekend konden zij er helaas niet bij zijn, dus dan vandaag maar! We proberen een leuke foto te maken, maar hebben continue de slappe lach. Heerlijk haha.

Tóch gelukt! Lieve vriendin..

Samen in de hangstoel.. Hahah kleine puppy.

Het begint iets donkerder te worden en daarna barst het los. Gelukkig niet extreem. Blij met de overkapping op dit moment!

We blijven lekker buiten zitten en spelen een potje SkipBo, gezellig die spontane avonden!

DONDERDAG

Ik heb wat nieuws bedacht en dat is dit. Ons oude vloerkleed heeft het niet overleefd met Liv haar zieke dagen, maar toch mis ik een vloerkleed. We hebben in onze inloopkast dit vloerkleed liggen, wat eerst prima kan. Uiteindelijk willen we voor hier een nieuw vloerkleed, maar de perfecte moeten we nog even vinden.. Iemand tips!?

Lynn is ondertussen druk met een boekje lezen die ze gisteravond van haar oom en tante heeft gekregen. Kijk dat serieuze koppie!

Deze twee zijn onafscheidelijk. Liv ligt er continue bij en Lynn trappelt lekker tegen haar hoofd aan. Het is maar wat je fijn vind he..

Foto momentje!

Van al dat spelen word je moe, dat snap je he! Twee baby’s down en ik geniet van dit uitzicht.

Ik heb in de avond een scholing staan van het werk over kinderziekten. Ik vind dit nu nog interessanter sinds Lynn er is, dus ik heb er enorm veel zin in. Na 3 uren scholing hebben we weer enorm veel geleerd, wat ik misschien in mijn thuissituatie ook toe zou kunnen passen. Misschien he, want als moeder zijnde ben je altijd ongeruster dan als professional…

VRIJDAG

We starten de dag rustig op met een filmpje in bed. Kleine tv verslaafde..

En kijk!! Haar eerste tandje komt door.. Emo mom hier, want daar gaat m’n baby..

Zon, waar blijf je!?

En daar heb je het komische duo weer. Lynn trekt continue aan haar haren en begint dan te vrolijk te gillen. Volgens mij hebben ze elkaar echt gevonden.. Lievelingen!

Alvast eten maken voor vanavond. Moeders heeft een late dienst dus we eten apart.

En dan komt het zonnetje door. We gaan een blok om met Liv en deze valt heerlijk in slaap.

Lunch! Tegenwoordig smeer ik van alles op rijstewafels. Dit keer met kipkerrie, of is dat raar!?

In de avond werk ik een avonddienst tot 00.00 uur en daarna lekker mijn bedje in!

ZATERDAG

We zijn in het centrum voor Danny. Hij heeft nieuwe korte broeken nodig, dus wij gaan daar voor op pad. Tussendoor lekker wachten en chillen, meestal is het andersom he?

Nieuwe zonnebril check..

Tussendoor even lunchen bij de bakker Bart.

En bij thuiskomst komt mijn bestelde pakketje binnen. Gisteravond om 22.00 uur besteld en nu al in huis. Vanaf de geboorte hebben wij Lynn al in een Puckababy. Eerst in de piep en daarna in de mini. Dit beviel ons zo goed, dus besloten we om de 4 seizoenen te bestellen. Deze is vanaf 6 maanden tot ongeveer 2,5 jaar en voor elk seizoen beschikbaar! #nospon

We hangen de hangmat op en die test ik even uitgebreid. Nog even in de chill voor het werk..

Ik werk van 15.00 uur – 21.00 uur en tijdens mijn pauze heb ik dit. Heeft Danny voor me gehaald en is ontzettend lekker!

Na mijn dienst nog even lekker buiten zitten. Ik hou van de zomeravonden!

ZONDAG

Het weer is nu al perfect, dus wij wandelen lekker naar mijn zwager en schoonzus. Onze grote neef is 1 jaar geworden en dat gaan we vieren.

Lynn test de glijbaan even uit en kort daarna gaan wij weer richting huis. In de middag rijden wij naar een vriendinnetje om haar verjaardag te vieren en dat is super gezellig! Er is nog een kindje wat een maandje ouder is dan Lynn en zij hebben lekker samen gespeeld/gekletst.

Na een dagje verjaardagen, schuif ik Lynn thuis door de deur en ga ik door naar mijn werk. Een 18.30-00.00 uur dienst op de planning en dat is met dit weer fijn! Aankomende week heb ik vakantie en daar gaan wij even goed van genieten! Fijne week lieve lezers!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?