DIARY 54: WEER ZIEK, SAMEN VRIJ ZIJN EN DANNY ZIJN VERJAARDAG

DIARY 54: WEER ZIEK, SAMEN VRIJ ZIJN EN DANNY ZIJN VERJAARDAG

Hoi allemaal! Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe diary van afgelopen week. Het was wat een vreemde week met ontzettend mooi weer en ook minder weer.. Danny was twee dagen extra vrij, ik was één dag goed ziek én we vierden onze verjaardagen in de nieuwe tuin (!). Ein-de-lijk is onze tuin klaar en daar ben ik ontzettend blij mee. Deze week krijgen jullie het eindresultaat te zien. Maar eerst, deze diary! Kijk je mee? 

MAANDAG 

Het is tweede pinksterdag en dan is er altijd in een dorpje verderop een grote markt. We willen daar even een kijkje nemen maar door de drukte lijkt het ons niet verstandig om de kinderwagen mee te nemen. Voor het eerst echt in de draagdoek ergens heen en ik vond het heerlijk!

Lynn overigens zelf ook. Beetje om zich heen kijken en daarna lekker slapen.

Ik ben verliefd op deze pony. Er zit ook altijd een paardemarkt bij deze markt, iets waar ik niet zo goed tegen kan. Het liefst neem ik ze allemaal mee..

Mijn kleine liefde. Zo trots om haar mama te mogen zijn..

Na een gezellige ochtend, hebben wij ontzettend hard ons best gedaan in de tuin. Rond een uur of 5 zijn wij er redelijk klaar mee en eten iets makkelijks. Lekker onder de overkapping eten. Wat een fijne plek is dat.

DINSDAG

Deze knapperd was de laatste weken iets vroeger voor haar doen – wat helemaal prima is –, maar sinds de laatste dagen weer wat later wakker word. Ook prima! Goedemorgen..

Ik werk de was weg. Gaat ondertussen allemaal door he?

Ik werk ondertussen mijn mail, blog en wat andere zaken bij, als deze zich komt melden. Mevrouw wilde heel graag even naar buiten om haar blaas te legen. Hoe lief is dat koppie!?

Na een rondje met liv, maak ik lunch voor mijzelf. Eitje en wat crackers. Ondertussen typ ik fanatiek door, want ik zit er weer lekker in hoor!

Deze merk je de hele middag niet. Haar favoriete houding om te slapen, gek beest..

WOENSDAG 

Het tussen de middag rondje doen we samen. Lynn in de kinderwagen en dan kan Liv lekker rennen. Ik vind wandelen zo fijn met deze twee.

 

In de middag waag ik mij hier aan. Een vriend van Danny doet altijd de buitenkant inclusief dakkapel, dus ik moest ook aan de bak. De binnenkant van zolder tot beneden is weer lekker schoon.

En dan staat er een avonddienst op de planning. Ik werk van 17.00 uur tot 00.00 uur en vind dit ontzettend fijn. Tussendoor in mijn pauze even in de relax-stand en daarna weer door.

DONDERDAG

Ik werd vannacht ontzettend beroerd wakker en kon daardoor moeilijk op mijn benen staan. Een fikse buikgriep had ik te pakken en voelde me de hele dag lamlendig. Gelukkig kon Lynn even naar mijn schoonzus, zodat ik de handen vrij had en even wat uurtjes kon slapen. In de middag/avond verplaats ik mij naar de bank en breng de dag daar verder door.

VRIJDAG

Na een goede nacht, ben ik weer helemaal de oude. Ontzettend vreemd griepje te pakken gehad. Alleen maar mooi dat het een dag aanhield, zat hier namelijk niet zo op de wachten. Papa is vandaag een dagje vrij en dat is super gezellig! We maken even een foto van onze matchende outfit en mevrouw zet gelijk haar liefste lach weer op.

Liv wilde ook graag op de foto..

Wederom na een drukke dag aan de klus én boodschappen doen, hebben wij geen zin meer om eten te maken. We halen lekkere frietjes bij de snackbar in de buurt en bunkeren dit naar binnen. #fitgirl

Als Lynn op bed ligt en de spullen in huis zijn opgeruimd, begin ik alvast voor morgen. Wij vieren onze verjaardagen altijd samen omdat we redelijk dicht op elkaar zitten. De taarten worden hier zelf gemaakt!

ZATERDAG

Het is zaterdag en de allerliefste man is vandaag jarig. Hij word alweer 25 jaar.. Op naar de 30! We beginnen de dag verder zoals gewoonlijk en hier zitten mijn twee andere liefdes klaar voor Lynn haar fruithapje.

Alvast wat lekkere dingen snijden zodat dat ik bakjes gedaan kan worden. Vind het altijd al ontzettend druk op verjaardagen, dus je kan je beter maar goed voorbereiden.

Het liefste meisje doet het zo ontzettend goed. Ze zit bij iedereen op schoot en lacht vrolijk in het rond. Als ze op een gegeven moment moe word en zich eigenlijk daar niet aan over wil geven, pak ik de draagdoek en houd haar lekker tegen me aan. Ze is zo weg, moe van alle indrukken geloof ik..

Na haar hazenslaapje is ze weer helemaal de oude. Lekker knuffelen met papa en de overgebleven visite. Lekkere bekkies! <3

In de avond komen er wat vrienden langs voor onze verjaardag en dat is enorm gezellig. Lekker het houtkacheltje aan, wijntje erbij (die hier alweer leeg is) en gezelligheid. We zitten ongeveer tot een uur of 1 en dan verplaats ik me lekker naar bed. Het hakt er altijd wel in zo’n dag.

ZONDAG

Na een lekker nachtje, ontbijten wij met z’n drieën aan de keukentafel. Altijd fijn die overgebleven restjes.

Lekker buiten in de hangstoel bij mama slapen. Dit zijn de fijnste momentjes he?

Na een lang middagdutje voor Lynn,papa én mama, maak ik mij klaar voor mijn avonddienst. Ik werk van 18.30 uur tot 00.00 uur en duik daarna lekker mijn bed in.

Dit was ‘m weer voor deze week! De komende week hebben wij iets meer rust op de planning qua thuiswerkzaamheden, maar heb ik het juist wat drukker op mijn werk. We gaan de nieuwe week weer vrolijk tegemoet! Fijne (werk)week lieve lezers.

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?