DIARY 53: DWEILEN, ZIEK ZIJN EN NAAR DE CAMPING

DIARY 53: DWEILEN, ZIEK ZIJN EN NAAR DE CAMPING

Goedemorgen allemaal. Het is vandaag tweede pinksterdag en wij gaan lekker van een dag met z’n drietjes genieten. Zoals jullie vrijdag konden lezen in mijn ‘eerste’ diary, komt er nu op de maandag een fotoverslag online. Kun je lekker een beetje scrollen op de maandag ipv aandachtig lezen. Afgelopen week was een fijne én iets minder fijn. We genoten een dagje op de camping, knuffelden veel en we waren wat ziekjes.. Kijk je mee? 

MAANDAG

Maandagochtend.. De laatste tijd ga ik er niet meer stipt 07.00 uur uit zodat ik mijzelf helemaal klaar heb voordat Lynn wakker word. Zodra Lynn wakker is, parkeer ik haar nog even bij mij in bed zodat we samen lekker rustig kunnen wakker worden. Ik hou zo van dit uitzicht – ook van het uitzicht als haar papa daar ligt 😉 – 

Als wij een beetje zijn opgestart hijs ik mezelf en Lynn in de kleren, krijgt ze een flesje en begin ik aan mijn dagtaken. Aangezien Liv nog steeds loops is, is deze dweil onmisbaar. Elke dag een rondje door het huis, of twee of drie.. Ik kan zo slecht tegen die bloedspetters, gelukkig Liv zelf ook!

Het huishouden is aan de kant, op naar het volgende klusje. De weekboodschappen..

Mijn nieuwe voornemen vanaf deze week. LUNCHEN! Ik heb altijd 101 dingen te doen als Lynn op bed ligt en dan schiet het lunchen er af en toe helemaal bij in. Dus nu verplicht lunchen..

DINSDAG 

Het is mooi weer, dus wij wandelen even naar het centrum voor een rondje Action.

We zijn op tijd weer terug voor mevrouw haar fruithapje. Ze is toch om op te eten..

Samen chillen! <3

Ennnnn dag twee lunchen! Goed he!?

Als ik mijn lunch op heb, verplaats ik mij weer naar binnen om de laatste dingen gereed te maken voor mijn site die weer online gaat.

Na een middag laptoppen, is het weer tijd voor quality time met Lynn. Ze vind het heerlijk om in bad te gaan, dus daar geniet ik enorm van.

De buurvrouw viert suikerfeest en komt heel lief dit aan de deur brengen voor ons. Lekker dat het was! Niet normaal..

WOENSDAG

Wij gaan vandaag een dagje naar een vriendin op de camping. Liv zou in eerste instantie mee, maar aangezien ze nog steeds loops is lijkt mij dat niet heel handig. Nog even een rondje uit voordat we vertrekken.

Deze vrolijkerd is er klaar voor!

We zijn er! Eerst knuffelen met rich.. <3

Daarna bij mama, maar dat vond ze iets minder leuk geloof ik..

Happy life! Blij met deze vriendin.

Lynnie er ook bij!

We wandelen een rondje over de camping en komen dan bij dit.. Natuurlijk moest er even een pitstop gemaakt worden om te kijken wat Lynn er dit keer van vond. Ze vind het enorm interessant geloof ik..

Dit hoort erbij.. Potje Skipbo terwijl Lynn slaapt.

We rijden naar een dorpje dichtbij de camping om te gaan lunchen. Ik had gehoopt dat mevrouw even een dutje ging doen, maar ze vond het uiteraard veel te gezellig. Ach, je kunt haar er ook wel bij hebben met dit koppie.

We gaan vandaag weer eens voor iets anders dan een broodje Carpaccio. Heel eerlijk gezegd komt dat omdat ze dat niet hadden, dus ik moest switchen. Broodje zalm it is.

Na de lunch rijden wij weer terug naar de camping en chillen daar lekker in de voortent. Het weer word iets minder, maar dat vind ik juist wel gezellig. Lynn heeft de dikste lol vandaag en ligt om alles in een deuk. Gek kind..

Mijn alles. Écht de allerliefste..

Danny haalt ons op van de camping en wij rijden spontaan langs de mac. In de middag had ik het er nog over gehad met Richie omdat ze nu kaassouflé hebben en dat moet ik testen!

Fa-vo-riet.

DONDERDAG 

Ik merkte gisteren al aan mijn keel dat dat niet helemaal soepel verliep. En dat is vandaag te merken.. Ik kom niet veel van de bank af en voel me best wel ellendig.

Mijn kleine moppie is ook niet helemaal fit, dus die chilt gezellig met mij mee.

VRIJDAG 

Een nieuwe dag! Dit jurkje heeft Lynn van een oud klasgenootje gekregen toen zij net geboren was. We hebben eigenlijk nooit contact, maar ze vond het ontzettend leuk om mijn zwangerschap te volgen en wilde graag iets toesturen voor kleine Lynn. We kregen een heel ‘overlevings’pakket na mijn bevalling met o.a. chocola, maskertjes en badolie. Dit jurkje zat daar ook bij en ook nog een super leuk pakje! Enorm lief en enorm dankbaar dat ze dit voor ons doet..

De poedel heeft ook weer een kambeurt nodig en dit is het resultaat. Echt wat kan die hond verharen zeg..

Samen spelen..

En aangezien moeders nog steeds niet fit is, is dit haar kloffie voor vandaag. Liv moet tussen de middag uit en dat gaat in deze stijl. Kan eigenlijk niet he..

Er ligt een pakketje op de mat en ik heb werkelijk geen idee wat het zou moeten zijn. Het is speciaal voor Lynn en als ik het open maak zit dit setje kleding er in én een super lief kaartje. Wederom een setje kleding van hetzelfde klasgenootje waar ik eerder over vertelde. Het is toch veel te gek.. Zo lief!

ZATERDAG  

Danny was afgelopen nacht een nachtje weg, dus hadden wij het grote bed vanochtend voor ons alleen. Na een beetje uitslapen een rondje samen met Liv uit in papa z’n vest. Tokkie to the max, maar verliefd op dat koppie van Lynn..

Ik ben helaas nog steeds niet fit, dus ik parkeer mij op de bank met wat folders en een kleedje.

Lekker makkelijk eten bestellen.

En deze mevrouw is klaar om naar bed te gaan. Ze vind mijn telefoon de laatste tijd best wel interessant als ze zichzelf kan zien haha.

ZONDAG 

Vroeg uit de veren en het is lekker weer. Heerlijk een blokje om met z’n viertjes. Even met m’n verkouden toeter in de frisse buitenlucht.

Liv is aan het ravotten en Lynn ligt lekker te slapen. Love dit uitzicht!

Er staat een dienstje op het menu van 12.30-18.30 uur. De tijd vliegt voorbij en ik vind deze dienst best wel prima! De ochtend vrij én de avond vrij.

Na mijn werk gaan we nog even een rondje over de kermis. Lynn keek haar ogen uit en vond dit helemaal prima. Kan niet wachten tot ze volgend jaar daar zelf rond kan huppelen.

We sluiten de week af met een potje voetbal en ga ik niet te laat slapen. Hopelijk knapt mijn verkoudheid/griepje snel op, want ik kan hier zo slecht tegen.. Ik wens jullie een fijne nieuwe week!

Bedankt voor het lezen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?