DIARY 52: CHILLEN, KLUSSEN EN DE EERSTE ZOMERDAG

DIARY 52: CHILLEN, KLUSSEN EN DE EERSTE ZOMERDAG

Goedemorgen lieve lezers. Het is vandaag vrijdag en normaal gesproken komt er dan een artikel online. Vandaag is dat dus even anders, omdat afgelopen week in het teken stond van mijn site updaten en bijwerken. Maar ik had zulke leuke foto’s – vond ik zelf – die ik toch graag met jullie wilde delen. Dit is dus een overzicht van maandag 27 mei t/m zondag 2 juni. Kijk je mee? 

Als eerst wil ik jullie even een paar mededelingen meegeven. Afgelopen week heeft mijn site een kleine ronde aan aanpassingen gehad en is mijn uploadschema ook iets veranderd. Voortaan komt er op de maandag een DIARY online in plaats van een plog op de woensdag. Ik heb de naam aangepast omdat ik plog telkens een beetje gek vond klinken. Diary vind ik er iets leuker bij passen omdat het eigenlijk een photodiary is.. Op de woensdag en vrijdag komen er ‘normale’ artikelen online. Weten jullie het even! Nu is het dan echt tijd voor de foto’s.

MAANDAG 

We beginnen de maandag met het dagelijkse ochtendritueel. De vaatwasser uitruimen en daarna weer inruimen..

Even haar nekje trainen haha. Ik had gehoopt dat ze zou omrollen, maar mevrouw kiest voor de makkelijke weg. – ik heb haar niet te lang zo gehouden hoor, don’t worry! – 

Als Lynn op bed ligt is het tijd voor mama. Lunchen!

Deze vrolijkerd is weer wakker en helemaal fan van haar hond. Dit is de mini versie van Liv die zij van haar lieve oom en tante kreeg!

Zodra papa thuis is, maken wij ons klaar voor een rondje weekboodschappen. Mevrouwtje is nog een beetje moe en kijkt rustig om zich heen.

DINSDAG 

Chill tijd voor ons beide. Heerlijk rustig de dag opstarten.

Loopje naar de apotheek voor wat zalfjes.

En via de supermarkt weer terug. Broodje carpaccio voor mama en een bakje perzik voor Lynn.

De laatste tijd gaan de middagslaapjes iets anders dan we gewend zijn. Dan maar lekker beneden onder een dekentje knuffelen en een poging doen tot daar slapen.

Maar deze meid is veel te vrolijk. Dan maar lekker selfies maken. Dat koppie ook!

WOENSDAG

Woensdag is huishouddag en daar valt dit helaas ook onder. Hekel aan was opvouwen, vooral als je veel was hebt.

We passen het halletje iets aan omdat wij niet heel veel ruimte hebben. We delen het anders in zodat we wat meer ruimte hebben voor de kinderwagen, de schoenen en de jassen.

En als de plaat moet drogen, probeer ik deze kistjes uit elkaar te halen. Klusje wil niet helemaal klaren en Lynn werd weer wakker, dus dat lieten we even liggen voor de volgende dag.

DONDERDAG

Hemelvaartsdag it is! Ik heb een ochtenddienst van 07.00 -12.30 uur, dus ik ben vroeg uit de veren om een rondje met Liv te lopen.

Na een drukke dienst ben ik blij dat ik de hele middag vrij ben. Danny komt terug van de supermarkt met dit.. Verslaafd aan carpaccio geloof ik.

En weer verder met project schoenenrek. Ik heb 6 kistjes waarvan 2 uit elkaar gehaald moeten worden omdat we graag een middenstuk erin willen hebben.

4 stuks present!

Tadaaa! Schoenenrek met een overgebleven ruimte voor de kinderwagen. Zo past het allemaal net iets beter in het halletje. Het is nu allemaal wat provisorisch geplaatst, maar volgend jaar is de bedoeling om het halletje te isoleren, dus dan staat alles weer op de kop en dan word het blijvend gemaakt.

VRIJDAG

Vrijdagochtend met deze. Ik kan hier uren naar kijken. Kleine vriendin.

Rondje centrum voor wat boodschappen.

En na Lynn haar middagslaapje gaan wij naar het tuincentrum voor planten voor in de tuin.

Past allemaal net in de auto.

ZATERDAG

Wederom vroeg uit de veren voor een rondje met Liv. Er staat een dienst van 08.00-15.00 uur op de planning.

Op de FIETS nog wel! Dit mag echt in de krant..

Ik plant de laatste planten in de border en dit is het eindresultaat. Staat gelijk een stuk knusser dan het was.

Danny is de hort op en na dat geklus in de tuin krijg ik zin in sushi. Heerlijk genieten onder de overkapping samen met Livvie.

ZONDAG

Jeetje wat is het lekker buiten zeg. Heerlijk in onze zondagskloffie chillen in de hangstoel die wij gekregen hebben van de liefste papa. Lynn vind het heerlijk en chilt lekker mee.

Daarna knuffelen met papa. Word ze blij van! Dat snap ik wel.. Pretkoppie.

Van die warmte word je moe. Hazenslaapje in het campingbedje buiten.

En wij eten ondertussen wat. Moeders moet namelijk nog aan het werk van 18.30 – 00.00 uur.

Lieve liv zit geniet ontzettend van de tuin. Ze vind het heerlijk om onder de overkapping te liggen, want daar is het lekker koel. Na een avonddienst ben ik rond een uur of 00.30 uur thuis en ga dan heerlijk slapen.

Even een overzichtje van vorige week en mijn aanpassingen op de site! Wat vinden jullie er van!? Maandag komt er een nieuwe diary online van deze week. Tot dan!

Bedankt voor het lezen.

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?