De eerste aankopen voor onze baby uitzet

De eerste aankopen voor onze baby uitzet

Je hebt een positieve zwangerschapstest in handen en het liefst ren je gelijk naar de winkel om inkopen te doen. Herken je dat? Dit had ik voornamelijk tijdens mijn eerste zwangerschap en dat begint nu langzaam te komen in deze zwangerschap. Toen ik de eerste test heb gedaan, ben ik direct het centrum ingegaan om een cadeautje voor Danny te kopen en daarna volgden er nog meer aankopen. Vandaag laat ik je zien wat ik als eerste heb aangeschaft sinds ik zwanger ben.

  1. Rompertje met i love dad (en i love mom)
    Ik had echt heel veel spijt dat ik die zwangerschapstest in mijn eentje had gedaan. Hoe ga je je partner op een leuke manier vertellen dat hij vader wordt? Op internet voorbeelden afgezocht maar dat was teveel gedoe in korte tijd haha. Dus op naar de H&M en deze rompertjes aangeschaft. Cadeau papier er om heen en voilá, een leuke manier om te vertellen toch?
  2. Luiertas
    Toen wij in december besloten om voor een kindje te gaan, kon ik niet stoppen met internet afsneupen. Ik wist precies wat ik wilde hebben en hoe de babykamer eruit kwam te zien. Terwijl ik aan het sneupen was, kwam er een enorme aanbieding voorbij van de luiertas die ik moest en zou hebben ;-). Namelijk de luiertas van Cowboysbag! Ik ben hier zooo verliefd op, dus ik besloot deze maar gelijk te bestellen terwijl we nog geen echo hadden gehad oid. (oeps!)
  3. Schoenen
    Deze hebben Danny en ik samen aangeschaft in de huidige zwangerschap. Ik durfde in het begin geen spullen te bestellen of te kopen, dus ik heb bewust gewacht tot die 12 weken echo. Om onze zwangerschap ‘online’ bekend te maken, hebben wij deze schoentjes aangeschaft. Ennnn natuurlijk voor ons kleine meisje om ze straks te gaan dragen. 

Dit zijn echt de eerste aankopen die wij gedaan hebben. Ondertussen is er veeeel meer bij gekomen en komt er geen eind aan dat shoppen 😉 Ik vind het in ieder geval heerlijk om te doen! Hoe was dat bij jullie? Alles snel aangeschaft of pas in het laatste gedeelte van de zwangerschap?

Bedankt voor het lezen!

Liefs,
Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?