De 5 leukste zwangerschapsaankondigingen

De 5 leukste zwangerschapsaankondigingen

Je hebt een positieve zwangerschapstest in handen en dan kan het vertellen beginnen. De één verteld dit direct aan familie of vrienden en de ander wacht daar nog even mee. Bij de meeste zwangerschappen word de 12 weken grens aangehouden, omdat dan de kans op een miskraam een stuk kleiner is geworden. Jullie zijn hier natuurlijk helemaal zelf vrij in, lekker doen op een moment dat jullie er klaar voor zijn. Vandaag deel ik de 5 leukste zwangerschapsaankondigingen die ik voorbij heb zien komen. Met natuurlijk onze eigen aankondiging.

Bij de eerste zwangerschap deelden wij dit (gelukkig) al redelijk vroeg met de naaste familie. Toen wij de eerste goede echo hadden mét een kloppend hartje, zijn we naar de Hema gegaan en hebben daar een doos kinderchampagne gekocht. Ideaal, want het was een 30 december. Dus hadden we mooi een smoesje dat we iedereen in 2017 nog even wilden zien. Dus hup met de kinderchampagne richting de familie. De één snapte de hint beter en de ander moest er even over nadenken.

Bij de tweede zwangerschap liep dit even net iets anders. We wilden in eerste instantie afwachten tot de 10 weken echo maar ik ging op vakantie met mijn moeder én zus, de twee die altijd alles snel doorhebben. Daarom besloten we dat we het toch de familie eerder dan gepland zouden vertellen. Dat is leuker dan dat ze het zelf zouden vermoeden. Dit werd op een simpele manier, de ‘ik moet je iets vertellen’ manier. Vast voor iedereen herkenbaar.

Toen we de 10 weken voorbij gingen, moesten we nog verzinnen hoe we het op social media wilden bekend maken. Dit is altijd wel een dingetje omdat je het liefst zo origineel mogelijk bent. Liv is onze reddende engel geweest en die heeft daarbij netjes geposeerd voor een foto (zie hierboven)

Maar er kwamen zeker andere leuke bekendmakingen voorbij, de één iets origineler dan de ander. De 5 leukste aankondigingen deel ik met jullie, misschien kom jij er ook niet uit hoe je het wilt delen en heb je er iets aan. (bron: pinterest)

  1. Deze stond bij ons boven aan het lijstje omdat wij het eerst met kerst wilden vertellen aan familie. Lekker toepasselijk toch?
  2. Een buik tekenen op de muur. Ik vond dit ook een van de leuksten, maar Danny vond hem helaas iets minder.
  3. Samen op een normale fiets met een kinderfietsje erachter. Zag dit nog niet helemaal voor me, samen zo op een fiets. Maar goed. Wel heel leuk om te doen lijkt mij!
  4. Denk dat deze aankondiging het meest bekend is bij jullie. Deze word namelijk vaak gebruikt. De kalender met de uitgerekende datum.
  5. En tot slot, ook een bekende. Eigen schoenen óf slippers met een mini versie daarvan.

Zo dit waren mijn top 5 zwangerschapsaankondigingen. Herkenbaar dat het lastig is om te verzinnen? Of hadden jullie hier geen moeite mee? 

Bedankt voor het lezen!

Liefs,
Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?