10 VRAGEN AAN MIJ

10 VRAGEN AAN MIJ

Een week geleden werd ik getagd door een mede (mama)blogger voor het invullen van deze 10 vragen. Zoals jullie weten ben ik dol op vragenlijstjes en deed ik dit natuurlijk met alle liefde. Hieronder deel ik met jullie de 10 vragen die Marissa heeft uitgekozen om aan mij te stellen.

Ik werd dus getagd door Marissa van life of a momaholic (@lifeofamomaholic), wat een super lief mens is en zeker een talent heeft voor schrijven. Ik raak altijd geïnspireerd van haar verhalen en vind het heerlijk om de herkenning te lezen met onregelmatige diensten, kinderen en andere dingen van het moederschap. Dus, mocht jij nog op zoek zijn naar een leuke blog waar je heerlijk weg kunt lezen? Dan zou ik zeker eens een kijkje nemen. 

1. WAT DOET JOUW OCHTENDHUMEUR ALS SNEEUW VOOR DE ZON VERDWIJNEN?

Nou we beginnen gelijk met een hele lastige vraag. Ik ben namelijk echt geen ochtendmens (ook geen avondmens, weet niet wat ik dan wel ben) en vind het vreselijk om vroeg op te moeten staan. Meestal als ik vroeg moet op staan, ben ik alleen omdat ik dan een vroege dienst heb en kan ik lastig mijn ochtendhumeur uiten. Als we wel eens samen op moeten staan, vind ik het lekker om even rustig wakker te worden door middel van het scrollen op Instagram.

2. HEB JE VANDAAG EEN COMPLIMENTJE UITGEDEELD?

Eigenlijk is dit een beetje hetzelfde antwoord als wat Marissa heeft gegeven op haar vraag. Ik deel niet heel vaak complimentjes uit, maar zeg wel heel vaak dat ik van Lynn óf Danny houd. Dat zijn mijn meest gegeven complimenten denk ik.

3. ZOU JE PRECIES WILLEN WETEN WANNEER JE DOODGAAT?

Aan de ene kant zou ik het niet willen weten. Het lijkt me namelijk doodeng om dood te gaan en vooral als je het zou weten. Het moment dat je waarschijnlijk voor de laatste keer ademhaalt, voor de laatste keer je geliefden zou zien. Bah, krijg enorm veel rillingen terwijl ik dit aan het typen ben, dus voorlopig denken we daar nog maar even niet over na. Aan de andere kant zou ik het ook wel weer willen weten zodat ik mijn ‘planning’ daar op aan zou kunnen passen zeg maar. Dan komt toch ook de controlfreak weer in mij naar boven. Lastig hoor!

4. ALS JE JE JONGE IK ADVIES MOCHT GEVEN, WAT ZOU DAT ZIJN?

Daar hoef ik niet heel lang over na te denken, maar dan zou ik mezelf adviseren beter mijn best te doen op school. Ik deed namelijk altijd VMBO-TL en bleef helaas in het 3e jaar zitten én ik moest een niveau naar beneden. Door het paardrijden boeide me het allemaal niet zo, omdat ik dit toch mijn hele leven ging doen. Niet dus.. Gelukkig ben ik nog goed terecht gekomen, heb ik de opleiding doktersassistente mogen afronden en ben ik nog dagelijks blij met mijn werk.

5. DOE JE AAN SPORT?

Op dit moment doe ik niet aan sport, tenzij fitness als een sport gezien wordt. Ik sport 1x per week in de sportschool en doe daar mee aan groepslessen. Het liefst zou ik in de toekomst het paardrijden weer willen oppakken, maar dat zijn toekomstplannen. Eerst houden we het lekker hierbij en dat is voor nu prima.

6. WAT IS HET DUURSTE SIERAAD DAT JE BEZIT?

Ik ben niet zo van de sieraden en heb daarom ook geen hele dure sieraden om. Mijn duurste sieraad is mijn buddha to buddha ring, welke ik een paar jaar geleden van mijn zus heb gekregen als verjaardagscadeau. Deze heb ik wel dagelijks om en krijg een lichte paniekaanval als ik hem een dag vergeten ben om om te doen.

7. ZOET OF ZOUT?

Zout. Geef mij maar lekker veel zout, daar ben ik dol op.

8. WAT IS JE OCHTENDRITUEEL?

Ook dat is bij mij verschillend omdat ik onregelmatig werk. Doordeweeks ben ik overdag meestal vrij, maar kan het wel zo zijn dat ik een avonddienst heb tot 00.00 uur. Dan vind ik het heerlijk om even wat langer in bed te blijven liggen – als Lynn het toelaat –. Maar we gaan nu even uit van een ‘vrije’ dag.

Meestal staat mijn wekker om 07.30 uur, maar vaak komt het voor dat Lynn eerder wakker is. Ik geef haar bij mij in bed een fles en daarna breng ik haar weer terug in haar eigen bed. Meestal ga ik dan even douchen, aankleden en opmaken en haal dan beneden de vaatwasser leeg. Nadat ik dat gedaan heb, nog even een rondje stofzuigen en dan is mijn vriendinnetje meestal ook weer wakker. Terwijl zij aan haar fruithapje zit, neem ik ondertussen mijn ontbijtje.

9. WAAR EN WANNEER KRIJG JE JE BESTE IDEEËN?

Als ik in bed lig of naast iemand in de auto. Meestal zijn dat mijn ‘rust’ momentjes en daardoor komen de ideeën naar boven.

10. WAT IS JE DOEL VOOR MORGEN?

Als dit artikel online komt, is het vrijdag en mijn doel voor de zaterdag is; zoveel mogelijk spullen verkopen. Ik sta met mijn moeder, zus, schoonzus en een vriendin op de rommelmarkt in Franeker. De laatste tijd ben ik enorm aan het opruimen geweest in huis en aangezien ik een echte weggooier ben, vond ik het een goed idee om dit eens te gaan proberen. Zo brengt het nog wat op en maak je andere mensen er weer blij mee. Ik ben heel benieuwd of mijn doel gaat lukken.

Zo, dit waren de 10 vragen die Marissa heeft uitgezocht. Ik vond ‘m super leuk om in te vullen en hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?