10 dingen waar ik écht gelukkig van wordt

10 dingen waar ik écht gelukkig van wordt

Gelukkig zijn, heb je dat zelf in de hand? Ik geloof van wel. Natuurlijk zijn er redenen waardoor je echt niet gelukkig kan zijn en dat is helemaal prima. Maar ondanks dat het nu even wat minder gaat met mijn gezondheid, kan ik wel met volle overtuiging zeggen dat ik een gelukkig mens ben. Benieuwd waarom? Vandaag deel ik mijn 10 dingen waar ik écht gelukkig van wordt.

 1. Mijn leven
  Natuurlijk zijn er momenten in mijn leven dat ik rotdagen heb of dat ik even niet meer weet hoe ik het allemaal moet hebben. Maar over het algemeen ben ik enorm blij met mijn leven. Vaak zit ik dan ook op de bank even om mij heen te kijken hoe goed ik het eigenlijk heb. Een eigen huis, een super lieve man en hond. En dat het ons gegeven is dat wij straks een kindje mogen verwelkomen.
 2. Danny
  Bovenstaande wordt natuurlijk mede mogelijk gemaakt door mijn partner, liefde van mijn leven én beste vriend. Ik zou me geen leven zonder hem kunnen voorstellen.
 3. Mijn familie
  Ik ben een echt familie mens en merk dat er wel meer tijd met elkaar mag worden doorgebracht. Er zijn genoeg gezinnen die elk weekend of om het weekend bij elkaar komen om alleen koffie te drinken. Als mini er straks is, wil ik daar ook bewust tijd voor maken. Het is niet altijd even makkelijk omdat wij een wat ‘apart’ gezin hebben (gescheiden ouders), maar hoe het de laatste tijd gaat, gaat het prima.
 4. Mijn vrienden
  Heel eerlijk, deze groep is niet groot. Maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik ben blij met de vrienden die we hebben, je kunt altijd bij ze terecht mocht dat nodig zijn. Ook zijn er vrienden waar je geen dagelijks contact mee hebt, maar wel weet dat de vriendschap goed zit.
 5. Mijn zwangerschap
  Ondanks de kwaaltjes die ik heb, mag ik niet klagen over mijn zwangerschap. Ik ben in het begin enkel een keer misselijk geweest en heb wel eens overgegeven, maar erger was het ook niet. Ik ben zo blij dat het ons gegund is dat ik een kindje bij me mag dragen. Elke keer geniet ik weer van de schopjes die ik krijg. (oke, als ik wil gaan slapen vind ik het wat minder dat ze een feestje bouwt, maar dat nemen we voor lief)
 6. Een opgeruimd huis
  Ja echt, hier wordt ik echt gelukkig van. Ik kan totaal niet tegen rotzooi en raak dan mijn overzicht enorm kwijt. Soms zou ik willen dat dit wat minder was, maar misschien veranderd dat straks als mini er is en er ove-ral wat ligt.
 7. Mijn blog
  Zoals eerder aangegeven in het stukje over ‘hoe komt het met mijn blog!?’ (nog niet gelezen? HIER moet je zijn) ben ik enorm gelukkig met mijn stukje internet. Ik vind het heerlijk om van mij af te schrijven en jullie over mijn leven te vertellen. Hier ga ik voorlopig ook lekker mee door! Alles voor mijn eigen geluk he!? 😉
 8. Mijn werk
  Veel mensen zouden dit niet in dit top 10 rijtje verwerken, maar ik wel. Want ik word ook oprecht gelukkig van mijn werk. Ik ga elke dag met veel plezier heen. Juist omdat het werk zo mooi is én omdat wij een hele leuke groep hebben.
 9. Mijn telefoon
  Eerder schreef ik een persoonlijk stukje ‘verslaving’, ik ben namelijk nog steeds verslaafd aan mijn telefoon. Vooral nu ik meer mede bloggers volg. Iedere keer Instagram checken of kijken of er weer nieuwe artikelen online staan. Ik zou absoluut niet zonder mijn telefoon kunnen.
 10. Eten
  Haha, ja echt. Vrouwendingetje geloof ik. Geef me wat chocola óf chips en mij hoor je niet meer 😉

Denk jij wel eens bewust na over waar jij gelukkig van wordt? Neem hier even de tijd voor, je voelt je daarna gelijk helemaal blij.

Bedankt voor het lezen!

Liefs,
Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?